Προς το περιεχόμενο

Fender Precision Deluxe (Mexico) VS Yamaha BB414 ή BB614


petersp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλη Χρονια κ Χρονια Πολλα everybody!

Μιας και μου περισευουν (τρομαρα μου) ειπα να παρω ακομα ενα μπασο για backup. Fenderοπληκτος οπως ειμαι ζαχαρωνα το Precision Deluxe. Αυτο ειναι με PJ μαγνητες, active ηλεκτρονικα (δεν τρελαινομαι) και δυστυχως με jazz bass μπρατσο. Ψαχνωντας λιγο παραπανω το πραμα επεσα πανω τα Yamaha τα οποια εχουν μπρατσο λιγο πιο φαρδυ (40mm) απο jazz και λιγο πιο λεπτο απο precision. Ειναι και ομορφα!

Λοιπον... επαιξα ενα ΒΒ614 στον Νακα αλλα δεν τρελαθηκα κιολας. Βεβαια ηταν totaly ασεταριστο και με χορδες για τον @outso! Επισης η active προενισχυση μαλλον χαλουσε τον ηχο παρα τον εφτιαχνε. Στην Ελλαδα το precision deluxe (mexico) επισημα δεν ερχεται οποτε δεν μπορω να το δοκιμασω πουθενα. Ισως βρω κανα Jazz Bass Deluxe να δοκιμασω αν και ο Στολλας δεν εχει εδω (Θεσ/νικη).

Για πειτε καμια γνωμη μπας και βρω καμια ακρη. Εχει κανενας καποιο απο τα παραπανω μπασα? Εχετε κατι αλλο να μου προτεινετε σε PJ? Αποκλειονται τα Ibanez - δεν μπορω να τα παιξω!

Thanks!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκίμασε το BB414. Απίστευτο μπασσάκι, και kate me πολύ καλύτερο απ'το αντίστοιχο active. Είναι απίστευτο το ότι είναι ακόμα τόσο φθηνό!  ;D

Τα active fender δεν μου αρέσουν καθόλου, οπότε...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου