Προς το περιεχόμενο

Fireface 400 η Saffire PRO 40


plektras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

χρονια πολλα και καλη χρονια..........

εχω καταληξει σε αυτεs τιs δυο καρτεs ηχου επιδει εχουν adat(τo adat το χρειαζομαι για μελοντικη αγορα Digital Converter) ,θα ηθελα τη γνωμη σαs σχετικα με αυτεs.....με ενδιεφερει ο ηχοs να ειναι οσο ποιο καθαροs γινεται  καθωs με την m-audio410 που εχω αυτη την στιγμη αντιμετοπιζω καποια προβληματακια "ιδικα οταν γραφω φωνη"το μικροφωνο που εχω ειναι το tlm103.....(αυτοs ειναι και ο λογοs που εχω αποκλησει την περιπτωση τησ M Audio - ProFire 2626)

η προενισχυση που εχω ειναι τηs focusrite ISA430 MkII......

  το λειτουργικο που χρεισημοποιω ειναι windows7 64 bit...

    καθε γνωμη δεκτη.......

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν και έχω και δουλεύω την Saffire Pro 40, αν είχα τα επιπλέον χρήματα που κοστίζει παραπάνω η Fireface 400, χωρίς αμφιβολία θα την είχα αγοράσει.

 

Πάντως και με την Saffire 400 δεν έχω παράπονο, μετά από κάποια μικροπροβληματάκια με τους drivers, πλέον είναι πολύ σταθερή και η ποιότητα ήχου που προσφέρει σε αυτά τα χρήματα είναι πολύ καλή.

Αν τη συνδυάσεις και με ένα καλό A/D converter (αναλογικό σε ADAT), όπως το ολοκαίνουργιο Octopre mkII της ίδιας εταιρίας (δες εδώ), θα είσαι υπερπλήρης από άποψη ποιότητας ήχου και πληθώρας εισόδων/εξόδων.

 

Υ.Γ.: Απλά να ξέρεις ότι θα πρέπει να επενδύσεις και σε ένα ποιοτικό Firewire adapter είτε για desktop είτε για laptop, γιατί συγκεκριμένα η Pro 40 θέλει adaptor με chipset της Texas Instruments, επομένως υπολόγισε κάποια χρήματα παραπάνω για την αγορά, περίπου στα 50-60 Ευρώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σε τι λειτουργικο την δουλευεισ την Saffire PRO 40 γιατι αποτι εχω δει στο site τηs focusrite δεν εχουν βγαλει ακομα drivers  για windows7???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την έχω δουλέψει σε windows xp, τώρα τη δουλεύω windows vista. Πάντως, αν δεις εδώ, ο driver που υπάρχει είναι για όλες τις εκδόσεις των windows, άρα και για windows 7.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

βασικά νομίζω πως χρειαζεται να κάνεις μόνο ενα downgrade το driver του firewire σου για να δουλέψει ΟΚ στα windows 7...

 

http://www.focusrite.com/answerbase/en/article.php?id=1030

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου