Tablet Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 Καλησπερα σε ολους. Στο συγκεκριμενο setup που αναφερεται στον τιτλο εχω το εξης προβλημα.Οταν προσθετω το 9ο track το tascam πηγαινει στο 3ο bank αντι του 2 και μου αφαιρερει το πρωτο track απο το καναλι 1 και βαζει στη θεση του το 2ο.Καθε φορα δηλ. μου αφαιρει ενα καναλι και προσθετει στο 8 το τελευταιο που εβαλα.Δεν θα επρεπε απλα στην προσθεση του 9ου track να πηγαινει στο 2ο bank και να μου εβαζε το 9ο track στο καναλι 1? Δηλ. (bank 1) 1 εως 8 tracks (bank 2) 9 εως ... Ελπιζω να εγινε κατανοητο το προβλημα καθως με ταλαιπωρει πολυ καιρό. Please τα φωτα σας.Ευχαριστω Gaping the mind.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tablet Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Θα το θεσω αλλιως γιατι βλεπω κολλαει το θεμα.Χρησιμοποιεί κανεις αυτο το συγκεκριμενο setup? Gaping the mind.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση