Προς το περιεχόμενο

Να πετάξω την EMU και να βάλω Soundblaster???


tassos1978

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδιά έχω την EMU 0404. Είμαι έτοιμος να την πουλήσω σε κάποιον πιό σχετικό! Δε μπορώ να βρω ποιές ρυθμίσεις πρέπει να κάνω ώστε να γράψω και να ακούσω σωστά στο Cubase! Το μόνο που καταφέρνω είναι να ακούω τα VST instruments... Στο χειρισμό της κάρτας αυτής έχω μεσάνυχτα! Όλες οι καλές audio κάρτες έτσι είναι;;; Υπάρχει καμοία που να μπορώ να ελέγξω τα πάντα απο τον μίκτη των windows;;; Μήπως να πάρω τη νέα SOUND BLASTER X-Fi??? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.540169 ξέρετε τίποτα γι'αυτήν; Μπρεί κάποιος να βοηθήσει με την EMU; Έχει κανείς κανένα έτοιμο session για να γράφω και να ακούω στο cubase;;; HELP!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από τον μικτή των Windows????? 8O 8O 8O

Συνήθως ρυθμίσεις αξιοπρεπείς μόνο από το συνοδευτικό software της κάρτας που κατέχεις, μπορείς να κάνεις! Από τα windows μόνο κάποιες βασικές ρυθμίσεις.

Η επιλογή της κάρτας που έκανες αρκετά καλή :P το software που την συνοδεύει επίσης πολύ καλό....και ευχρηστο

In Fender Strat we trust!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η δυσλειτουργικότητα της κάρτα που αναφέρεις δεν έχει να κάνει με την κάρτα ως συσκευή απαραίτητα.. Είσαι σίγουρος ότι έχεις κάνει τις σωστές ρυθμίσεις... με τα Vst Connections.. έτσι ώστε να δηλώσεις ποιές εισόδους και ποιές εξόδους θα χρησιμοποιείς..

 

Εγώ Creative δεν ματαξαναβάζω στο PC μου.. είδα και την νέα κάρτα αλλά είμαι απολύτος βέβαιως πως η EMU είναι καλύτερη απ'όλες τις απόψεις...

 

Τώρα.. και οι δυο χρησιμοποιούν το ίδιο chipset σαν να λέμε, αλλά ή EMU είναι για πιο επαγγελματική χρήση στη μουσική ενώ η creative για πιο ερασιτεχνική και ψυχαγωγική χρήση...

 

Όλα τα προβλήματα λύνονται απο το VST Connections.. Για περισσότερες λεπτομέρειες θα σε κατατοπίσει κάποιος χρήστης της συγκεκριμένης κάρτας.

ΜΤΠ = Μην Το παρεξηγείς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Tassos μην αγχωνεσαι, διαβασε λιγο το manual, ψαξε το και μαθε την καρτα σου. Αν σκεφτεις οτι εγω δουλευω με την Pulsar της creamware(ρωτα τον Yameth να σου πει γιατι προκειται, απο θεμα δυσκολιας χρησης) εισιαι μια χαρα !!!

Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ,

Θέλω ν'αλλάξω image...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

+10

απλά η κάρτα που σκέφτεται να πάρει είναι πιό "απλή" και κάνει θαυμάσια δουλειά, όσο για το "creative ποτέ ξανά" συμφωνώ ως προς το board εκτύπωσης του EMU (της creative δηλαδή) γιατί ως προς το chipset είναι η ΙΔΙΑ εταιρεία που παράγει και τα δύο.

In Fender Strat we trust!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ χρησιμοποιώ την EMU 1212m (για ηχογράφηση drums μέσω ADAT) η οποία είναι και αυτή ζόρικη μέχρι να καταλάβεις πως να φτιάξεις ένα σωστό session. θα ζοριστείς αλλά πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο (δεν ξέρω αν έχει τους ίδιους convertors, της 1212m είναι πολύ καλοί).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παίδες ευχαριστώ για τις απαντήσεις... Γνωρίζω πολύ καλά πως η κάρτα είναι πολυ καλή για τα 100 ευρώπουλα που κοστίζει, πιό φθηνή και από τις απλές sounblaster. Έχει πολύ καλά hardware εφέ και γενικότερα πολύ καλές επιδόσεις. Δε χρησιμοποιώ καθόλου τις ψηφιακές εισόδους κι εξόδους, δε μου χρειάζονται, παρόλαυτα έχω πρόβλημα χειρισμού τις κονσόλας της. Θα προσπαθήσω να την ανακαλύψω περισσότερο... Απλά για κάποιον που πάντα χρησιμοποιούσε το line in και το mic από μια κάρτα soundblaster live και terratec dmx, όλο αυτό είναι βουνό. Θερμή παράκληση, αν κάποιος χρήστης έχει την ίδια κάρτα ας στείλει ένα e-mail! Ευχαριστώ! :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου