Προς το περιεχόμενο

bass warwick corvette $$ τετραχορδο για αγορα.


Προτεινόμενες αναρτήσεις

 

Καλησπερα.

Αγαπητοι φιλοι ενδιαφερομαι να αγορασω ενα warwick corvette $$ το οποιο εχω βρει σε μια σχετικα καλη τιμη ( γυρω στα 600 € ). Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παιξει με το αντιστοιχο μπασο για να ξερω τι ακριβως ηχο βγαζει, ωστοσο με αλλα warwick που εχω παιξει μου αρεσαν παρα πολυ.

Ποια ειναι η γνωμη σας για το οργανο και ποια για τη τιμη.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αξιοπρεπέστατο, ευέλικτο, πολύ καλό γενικά, αλλά πρέπει να σαι προετοιμασμένος ότι θα πρέπει να μάθεις 100 κουμπάκια και ρυθμίσεις.

 

Εμένα αυτό με αποθάρρυνε πάρα πολύ για το συγκεκριμένο. Πάτα μια εδώ active/ passive. Και οι 2 μαγνήτες μαζί, μονοί διπλοί ο ένας μόνο, βάλε κ μπάσα πρίμα, μεσαία. Πάρα πολλα κουμπάκια :s

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το έχω. ΑΨΟΓΗ ποιότητα κατασκευής, πανέμορφο, τα κάνει όλα, αλλά για μένα είναι σαν να του λείπει λίιιιγο ψυχή. Δεν εννοώ όγκο, ήχο, κλπ.... απλά δεν έχω δεθεί μαζί του όπως περίμενα. Το πραγματικό αγαπημένο μου είναι ένα απλό Jazz.

 

Πράγματι, ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολλά κουμπάκια. Μπορώ να πω ότι με τους διαφορετικούς διακόπτες δεν ακούω ουσιαστική διαφορά στον ήχο. Από γρέζι όμως φουλ και ο ήχος χαρακτηριστικός Warwick. Επίσης, το preamp του μου φάνηκε εύκολο στη χρήση, αλλά αχρείαστο - προτιμώ passive όργανα.

 

Για 600 ευρώ όμως καλύτερο δε βρίσκεις (πιστεύω). Αν είναι καινούργιο ή καλά προσεγμένο μεταχειρισμένο θα έλεγα αγόρασέ το.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάποιος πουλάει ένα αμερικάνικο standard precision με 750 ευρώ. Δεν πας να το πάρεις; Δύο knobs, volume και tone και καθάρισες.

Need.More.Fuzz.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να το πάρεις το $$. Όσα κάνει το $$ δεν τα κάνει το P ούτε στον ύπνο του.

 

Εννοείτε. +1

Ψάξε στις αγγελίες, κάποιος εδω μέσα πρέπει να πουλάει ενα corvette στο 500αρικο.

TO BEER OR NOT TO BEER

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα. Αυτο που δεν ειπα στο προηγουμενο μηνυμα ειναι οτι ηδη εχω ενα warwick τετραχορδο με 2 μονους μαγνητες passive. Απο την πρωτη στιγμη που επαιξα με αυτο το οργανο το λατρεψα. Η αληθεια ειναι οτι το βαρος του και το μπρατσο του με βολεψαν παρα πολυ και σε συνδυσμο με τον ηχο, το οργανο ειναι αλλο πραγμα. Για αυτο τωρα που θελω να παρω ενα δευτερο μπασο σκεπτομαι παλι το warwick. Εχω παιξει και με αλλα οργανα οπως για παραδειγμα με musicman 5χορδο sting ray, το οποιο φοβερο σε ηχο αλλα υποφερεις απο το βαρος. Μηπως αντι να παρω το warwick $$, θα ηταν καλυτερο να αλλαξω μαγνητες σε αυτο που ηδη εχω οπως καποια στιγμη μου ειχε πει καποιος ( το οργανο εχει mec ) ; Η μουσικη που παιζω ειναι funk-soul για να καταλαβετε τι ηχο αναζητω.

Τι αλλα οργανα ειναι καταλληλα για αυτο το ειδος της μουσικης;

Ποια η γνωμη σας για τα musicman;

εχω παιξει με sting ray ο ηχος του οποιου ειναι φοβερος αλλα για τα υπολοιπα (bongo, sterling, substerling) δεν εχω ιδεα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν είχα ήδη ένα Warwick δε νομίζω να αγόραζα το $$ που έχω τώρα. Δεν είμαι βέβαιος ότι αξίζουν τόσα λεφτά για ένα όργανο με τόσες ρυθμίσεις που δεν κάνουν πολλά παραπάνω από το απλό Warwick. Θα σου έλεγα να τσεκάρεις τότε και για Jazz, P και Ibanez ATK (αντί για Stingray). Στα λεφτά σου είναι όλα...

 

Καλή συνέχεια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου