saro Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπερα σημερα πηρα το mk2 και θελω να το συνδεσω με την καρτα ηχου!! πως θα το κανω? εχω την lexicon lamda!! ελπιζω να με βοηθησετε!! Ευχαριστω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fotmos Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Το πικ απ βγάζει ιδιαίτερα χαμηλό σήμα. Για να το συνδέσεις στην κάρτα ήχου θα πρέπει να το βάλεις στο line in ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ θα πρέπει να περάσεις το σήμα από προενισχυτή. Δες αυτό: http://www.thomann.de/gr/rolls_vp_29.htm. Σε άλλη περίπτωση δες αν έχεις κάποιον ενισχυτή στο σπίτι σου ή μικτάκι που να δέχεται phono in και από πάρε το line out και βάλε το στο line in της κάρτας σου. Ελπίζω να βοήθησα. Φιλικά Φώτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
saro Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 ευχαριστω φιλε μου!!! αυριο θα μου φερουν ενα mixer! αν δεν κανει δουλεια θα παρω αφτο που μου εδειξες!! ευχαριστω και παλι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 σωστός ο fotmos με το μίκτη λογικά θα σαι οκ. Αλλιώς υπάρχουν σίγουρα κ φτηνότερα preamps/ μαραφέτια να σου κάνουν τη δουλειά.. Αφού όμως μιλάμε για MK2 που παραπέμπει σε σκρατς, ένας καλός μίκτης θα σου είναι απαραίτητος! φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
saro Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 γεα σας πηρα τον μικτη ολα ενταξει!! αλλα εχω ακομα ενα προβλημα οταν κανω ηχογραφισει σκαρτς ακουγετε μονο απο το δεξι ηχειο δεν μπορω να το κανς στερεο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση