Illusionist Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2005 Γεια χαρα σε ολους και χρονια πολλα!!! Ιδού το πρόβλημά μου Έχω την delta 66 της m-audio και πριν από λιγο καιρό αγόρασα το pro keys 88(midi ηλεκτρτικό πιάνο thw m-audio), το οποίο έχει ενσωματωμνένο δικό του midi interface και συνδέεται με τον υπολογιστή μέσω usb(έχει βέβαια και midi in/out). χρησημοποιώ το cubase sx3 και κατά την εγγραφή midi έχω απίστευτα μεγάλο lattency.Η πλάκα είναι ότι παίζω και ακούω τουσ ήχους στον χρόνο τους κατα την εγγραφή και αφού πατήσω πατήσω stop και playback οι νοτες είναι μεταφερμένες πολύ δεξιά. Οι μεχρι τώρα προσπάθειες(χωρις και πολλές γνώσεις επί του θέματος) να συγχρονίσω το midi keyboard με το cubase μέσω του asio multimedia setup είναι άκαρπες.Τι ακριβώς πρέπει να κάνω? Μήπως η καρτα ήχου μου (m-audio delta 66) απλά δεν υποστηρίζει midi? Please help :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
shock Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2005 Mια χαζή ερώτηση. To πιανάκι παίζει ή κάνα VST? Αν είναι το πιανάκι είναι local off? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Illusionist Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2005 γεια χρηση vst μιλάω. Συγκεκριμένα με το personal orchestra της garittan και το trilogy της spectra sonics Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
musictech Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 και εγω αυτη την καρτα εχω και δεν εχει απολυτως κανενα προβλημα...ακου τι θα κανεις::πρωτα θα τσεκαρεις οτι στα devices--->device set up--->default midi ports ειναι ενεργοποιημενα στα πεδια το midi in k midi out tou interface που χρησιμοποιεις...το ιδιο θα πρεπει να ισχυει κ για το καθε midi track!!!(αριστερα στο inspector πρεπει να ΜΗΝ ειναι στην ρυθμιση all midi inputs).Δοκμασε τωρα...αν συνεχιζει να υπαρχει το προβλημα θα πας program files-->steinberg--->cubase sx. εκει μεσα θα βρεις εναν φακελο που ονομαζεται midi port enabler.ο φακελος αυτος εχει ενα αρχειο.του κανεις cut κ μετα paste ενα επιπεδο πιο πισω(μεσα στο cubase sx δηλαδη directory....).φυσικα το προγραμμα πρεπει να ειναι κλειστο και να το ξανανοιξεις...Το τελευταιο κανε το μετα αφου εχεις δοκιμασει το πρωτο κ δεις οτι δεν δουλευει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση