Προς το περιεχόμενο

Nord stage Ex ...


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν υπαρχει το οργανο φιλε μου!!ειναι κατα τιην αποψη μου το καλυτερο stage piano και οχι μονο.Εχει απιστευτο πιανο και οσο για τα rhodes και λοιπα ηλεκτρικα πιανα δεν θα ακουσεις καλυτερα εκτος βεβαια απο τα αυθεντικα.Οσο για τα organs νομιζω οτι δεν χρησιμοποιει την μηχανη των c1 ή c2 αλλα ειναι πολυ καλα.Επισης εχει και synth section στην οποια δεν εδωσα πολυ χρονο γιατι ημουν απορροφημενος με τα πιανα και το rhodes του.

Το feeling των πληκτρων επισης παρα πολυ καλο αλλα αυτο ειναι και υποκειμενικο λιγο.Πηγαινε να το δοκιμασεις οπωσδηποτε.Γενικα εχουν επενδυσει και στο κατασκευαστικο τομεα.

όποιος μπορεί κάνει, όποιος δεν μπορεί κρίνει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με το EX δεν έχω παίξει, έχω παίξει αρκετά με το απλό Stage 88. Πιστεύω ότι δεν θα έχουν τρελές διαφορές ηχητικά, ή θα έχουν προς το καλύτερο φαντάζομαι! ;D

 

Τα organs και τα ηλεκτρικά πιάνα (Wurlitzers, Clavinets, Rhodes, τα πάντα) είναι όντως σκέτη απόλαυση, το ακουστικό του πιάνο πολύ καλό (τίποτε εξωφρενικό όμως) και το synth section επίσης καλό, στα νορμάλ πλαίσια για ένα όργανο που ουσιαστικά πλασάρεται ως stage piano. ;)

 

Το κλαβιέ ήταν πολύ καλό αλλά όχι ακριβώς πιανιστικό σαν αίσθηση όπως έχουν π.χ. τα ακριβά stage pianos της Kawai. Αυτό για μένα είναι καλό δεδομένου ότι μιλάμε για ένα όργανο που ξεφεύγει κάπως από τα όρια του stage piano και δίνει αρκετές επιπλέον δυνατότητες. Εκτός βέβαια κι αν προτιμάει κανείς να παίζει τα πάντα με πιανιστικό κλαβιέ, εμένα πάντως δε με βολεύει να παίζω π.χ. θέματα με organ ήχους στο κλαβιέ ενός κλασσικού πιάνου.

 

Συνολικά, πολύ ωραίο μηχάνημα, αν και αρκετά ακριβό με αντικειμενικά κριτήρια.

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου