Προς το περιεχόμενο

Τελικός Ενισχυτής για μόνιτορ


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω να πάρω έναν τελικό ενισχυτή για τα μόνιτορ στο σπίτι.

Δλδ από

υπολογιστής -> τελικός -> ηχεία

 

Τα ηχεία μου είναι 100watt το ένα, χειροποίητα, με 8ιντζα ηχεία.

 

Θέλω έναν ενισχυτή περίπου 2x70watt να είναι. Αλλά να μην είναι hifi, να είναι για παραγωγές, να μην έχει eq, όσο ποιο πολύ flat γίνετε.

 

Γνωρίζει κανένας τίποτα?

 

Γνώμες για τον Yamaha A-100??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε karhariasgr, ο ενισχυτής που αναφέρεις τείνει να γίνει μουσειακός καθότι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, το 1988. Και ήταν το μοντέλο με το άσπρο πάνελ. Το επόμενο μοντέλο ήταν το Α-100a που κυκλοφόρησε το 1993 (με το μαύρο πάνελ), το οποίο παρεμπιπτόντως έχω και εγώ μέχρι τώρα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλός ενισχυτής, αντιθέτως μέχρι τώρα δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα και πίστεψε με, λειτουργούσε και λειτουργεί σχεδόν σε καθημερινή βάση όλα αυτά τα χρόνια. Και αυτό το λέω με βεβαιότητα καθότι όταν τον αγόρασα το 1999, ήταν το demo (και τελευταίο κομμάτι) του Νάκα. Οπότε φαντάζεσαι, άπειρες ώρες λειτουργίας. :)

Εν ολοίγοις είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από αυτόν, όμως επειδή είναι τόσο παλιός δεν νομίζω να τον βρείς καινούργιο, έχει σταμαματήσει σίγουρα η παραγωγή του, οπότε μάλλον για μεταχειρισμένο κοιτάς. Όσο καλός και να είναι φαντάζομαι ότι είναι ήδη ξεπερασμένος από νεώτερα μοντέλα που δυστυχώς δεν ξέρω να σου προτείνω μιας και εγώ προσανατολίζωμαι για αγορά active monitor.

Εδώ θα δεις τα χαρακτηριστικά του (A-100a)

http://www.yamahaproaudio.com/products/power_amps/a100a/specifications.html

Πριν τον αγοράσεις εξέτασε τον καλά αν έχει τίποτα προβλήματα λειτουργείας από κακή χρήση, συνήθως από χυμένους καφέδες μέσα στα studio. :) Είναι αρκετά ήσυχος (ότι υπόσχεται η YAMAHA στα χαρακτηριστικά ισχύει).

Αυτά από εμένα, εύχομαι καλό ψάξιμο 8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ πολύ Studiom13, για τον A-100a ρώτησα και εγώ, δικό μου λάθος, δεν γνώριζα το "a" στον τύπο του μοντέλου. Το ξέρω ότι έχει σταματήσει η παραγωγή του, για μεταχειρισμένο μιλάω.

 

Κάποια άλλα γνώμη ίσως? Όχι για τον συγκεκριμένο, για οποιοδήποτε μοντέλο μέχρι 400 ευρώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ σου προτίνω αυτόν ή άν δέν θέλεις 100 και θέλεις 75 αυτόν. Εγώ έχω τον πρώτο για τα μονιτορ μου (tanoy reveal) και είμαι υπερευχαριστημένος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου