Προς το περιεχόμενο

Manifesto Live Festival


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το πρώτο Live στα πλαίσια του Manifesto Compilation, που πρόκειται να κυκλοφορήσει απο εγχώριες Metal μπάντες σε όλη την Ελλάδα. Η συλλογή θα μοιραστεί δωρεάν στους παρεβρισκόμενους. Στηρίξτε την προσπάθειά μας για να επαναληφθούν ανάλογες DIY πρωτοβουλίες και στο μέλλον.

 

Billing:

Malicious Silence (Λαμία),Vermillion days (Θεσσαλονίκη),Revolted Masses (Αθήνα),Homo Sapiens (Αθήνα),Postraumatic (Αθήνα),Corrupt the Masses (Κρήτη)

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=YiqCH-lKUcM

An Club, Παρασκευή 26 Μάρτη, Είσοδος 8 €, Doors Open@20:00.

 

Το κείμενο που αναγράφεται στο εσώφυλλο του compilation:

        Το compilation αυτό αποτελεί μια πρώτη προσπάθεια για ενότητα και κοινή δράση στη μουσική σκηνή. Είναι μια κυκλοφορία αυτοχρηματοδοτούμενη, ανεξάρτητη από λογικές κέρδους η οποία ξεκίνησε ως απάντηση στο αδιέξοδο της σύγχρονης μουσικής βιομηχανίας.

 

        Σε αυτό το σύστημα, η δίψα μας για μουσική έκφραση μετατρέπεται σε εμπόρευμα και οι ανάγκες μας επισκιάζονται από την ανάγκη για κέρδος. Επίσης, το μονοπώλιο των μαγαζιών και των συναυλιακών χώρων οδηγεί  στην απαξίωση των συγκροτημάτων αλλά και στην αποστροφή του κοινού από τη μουσική σκηνή. Έτσι, οι μουσικοί ωθούνται σε λογικές ανταγωνισμού, και βλέπουν ως μονόδρομο τον ατομισμό μέσω ματαιόδοξων προσεγγίσεων που ελάχιστα έχουν να προσφέρουν στη μουσική.

 

Εμείς, απέναντι σε αυτά προτείνουμε το συλλογικό δρόμο και την αλληλεγγύη. Πιστεύουμε πως η απεξάρτηση από τις κερδοσκοπικές βλέψεις εταιριών και μαγαζιών και η συγκρότηση ενιαίου μουσικού κινήματος θα πρέπει να αποτελούν απώτερους στόχους μας. Η διοργάνωση συναυλιών, η κυκλοφορία D.I.Y. συλλογών, η δημιουργία έντυπων και ηλεκτρονικών χώρων, αλλά και η οργάνωση συζητήσεων με σκοπό τον συντονισμό για την από κοινού αντιμετώπιση των διάφορων προβλημάτων που προκύπτουν, αποτελούν ουσιαστικές δράσεις σε αυτή την κατεύθυνση.

 

Το ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ δεν περιορίζεται στο CD που κρατάτε στα χέρια σας, ούτε αφορά αποκλειστικά τα συγκροτήματα που απαρτίζουν τη συλλογή. Γι’ αυτό απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε όσους συμμερίζονται τις ανησυχίες μας και θέλουν να συμμετάσχουν ενεργά σε αυτή μας την προσπάθεια.

 

[email protected]

http://www.myspace.com/manifestomovement

1232594709_ManifestoLiveFestmanifsetivalcopysmall.jpg.8e6eda9132b34b741592f89a75fad627.jpg

www.youtube.com/channel/UCelzEAB-vToaDU1y4jeUQpg

www.facebook.com/groups/garagevibe/ www.facebook.com/revoltedmasses http://vaggelisrevolted.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου