Προς το περιεχόμενο

Mod σε ενισχυτη


Προτεινόμενες αναρτήσεις

περιπλανομενος σημερα στους δρομους των εξαρχειων με την κιθαρα και τον ενισχυτη μου το μικρο, 15βαττο μαρσαλλ σκεφτηκα τι καλα που θα ταν να ηταν φορητος...μηπως υπαρχει λοιπον καποιο μοντ που μπορει να γινει για να λειτουργει ο ενισχυτης με μπαταριες και ρευμα? εχω δει κατι περιπλανομενους μουσικους στο δρομο που παιζουν με μπαταριες και δεν ειναι μικροι ενισχυτες πχ 5βαττ...αν ξερει καποιος κατι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν εχω προβλημα απο θεμα ευκολιας οσο να μην μου κοστισει πολυ, να μην προσθεσει πολυ βαρος στον ενισχυτη και να μπορει να δουλευει ασ πουμε για κανα μισαωρο μινιμουμ..ισως αν μπορει να μου εξηγησει καποιος τι θα κανω ουσιαστικα στον ενισχυτη..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρέπει να "αφαιρέσεις" τον μετασχηματιστή και το τροφοδοτικό και να "αντικαταστήσεις" το όλο κύκλωμα με μπαταρίες! Αν, είσαι τυχερός και χρειάζεσαι μόνο μία τάση στο κύκλωμα. Αλλιώς inverter αλλά αποκλείεται να συμφέρει....

 

Στη θέση σου θα έφτιαχνα έναν από την αρχή ή θα έβρισκα έναν battery powered ενισχυτή του εμπορίου. Δεν νομίζω να έχουν πάνω από 100-200 ευρώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Διαφορα πραγματακια εχω διαβασει σε αυτο το site δεν εχω δοκιμάσει ποτε να κανω κατι αλλα αν κρινω απο τα σχολια πρεπει να ειναι οκ.Κανε ενα sing in για να βλεπεις τις λεπτομεριες και να μπορεις να τα κατεβασεις σε pdf και ψαξε.Ορεξη να εχεις.

πχ

http://www.instructables.com/id/Portable-Amplifier/

http://www.instructables.com/id/Portable-Guitar-or-iPod-Amplifier-Amp-9v-LM3/

 

Φτιαξε κατι απο την αρχη καλητερα ή απλα παρε κατι απο το εμποριο.Προσοχη στα ρευματα γιατι ειναι Αμερικανικο site και εχουν διαφορετκο ρευμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χμμμ...δεν θελω να βγαλω τπτ απο τον ενισχυτη οποτε μαλον οχι..εμπνευσμενος ομως απο το ποστ στο λινκ που εστειλες πριν μιστερ_μειζ εχω αεναντι μου ενα επιπλο αντικα 30 χρονων το οποιο εχει μεσα ραδιοφωνο και πικαπ  που πια δεν δουλευουν...μεσα εχουν 2 πολυ καλα ηχχεια made in Germany 4ωμ οχι πολυ μεγαλα και οβαλ...δεν μπορω ομως να διακρινω ποσα βαττ ειναι...αλλα μπορει να γραφει στο αλλο  ηχειο γιατι βαριεμαι να κουνησω τωρα το επιπλο...μηπως λοιπον να εφτιαχνα ενα ενισχυτακο με αυτο το ηχειο που να δουλευει με μπαταριεσ και με 9ν τροφοδοσια απο πριζα σε 2 παρτ ενα combo που να χει μεσα τον ενισχυτη και το ενα ηχειο, και μια μινι καμπινα με το 2ο...ειναι εφικτο ολο αυτο(επισης μιας που το θεμα αλλαξε ας αλλαξει καποιος μοντ το Mod σε Diy  ;D )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου