Προς το περιεχόμενο

The 48 Hour Projects (Film/ Music/Fashion)


Προτεινόμενες αναρτήσεις

 

THE 48 HOUR PROJECTS

14 Μαΐου – 8 Ιουνίου 2010

Αθήνα, 12 Απριλίου 2010 - Ετοιμαστείτε για το πιο καλλιτεχνικό, δημιουργικό και ανατρεπτικό 48ωρο της ζωής σας! Το 48 Hour Project Film Music Fashion Athens 2010 σου δίνει την ευκαιρία το Project Yourself.

Το κορυφαίο διεθνές διαγωνιστικό Φεστιβάλ 48 Hour Film Project Athens 2010 αγκαλιάζει με την δυναμική του τα πρωτοεμφανιζόμενα 48 Hour Music Project & 48 Hour Fashion Project στα πλαίσια ενός απόλυτα δημιουργικού φεστιβάλ που θα διεξαχθεί παράλληλα και θα κορυφώνεται κλιμακωτά, με μεγάλο φινάλε, τις Τελετές Απονομής Βραβείων.

To κορυφαίο Διεθνές διαγωνιστικό φεστιβάλ κινηματογράφου 48 Hour Film Project, ξεκίνησε από την Ουάσινγκτον και πλέον διεξάγεται σε πάνω από 81 πόλεις ανά τον κόσμο ενώ έχουν λάβει μέρος περισσότεροι από 6 εκατ. κινηματογραφιστές και δημιουργοί.

Από το 2008 έφτασε και στην Ελλάδα από τον ηθοποιό – σκηνοθέτη – παραγωγό  Francesco Vitali, Executive Producer της Just Productions. To 48HFP Athens έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία και αποτελεί ήδη μια κινηματογραφική γιορτή και για την χώρα μας.

Την κριτική επιτροπή του Φεστιβάλ αποτελούν κάθε χρόνο καταξιωμένες προσωπικότητες του Ελληνικού Κινηματογράφου. Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής του 48HFP Athens 2010 θα είναι ο βραβευμένος Έλληνας σκηνοθέτης, Νίκος Περράκης. 

Ο νικητής θα λάβει Χρηματικό έπαθλο 5.000 ευρώ, παγκόσμια προβολή και διασύνδεση με κορυφαίες κινηματογραφικές διοργανώσεις. Η Νικητήρια Ταινία εκπροσωπεί την Ελλάδα και ταξιδεύει στο Filmapalooza International Film Festival των ΗΠΑ για να συναγωνιστεί τις νικητήριες ταινίες των άλλων πόλεων διεκδικώντας το 48 Best Film Global Award, και το «εισιτήριο» για το «Festival των Καννών».

Τι περιμένετε; Shoot n’ run!

Τα 48 Hour MUSIC Project και 48 Hour FASHION Project είναι εμπνευσμένα από το 48 HFP.

Το 48 Hour MUSIC Project είναι ένα καινοτόμο διαγωνιστικό μουσικό Φεστιβάλ όπου κάθε ομάδα κληρώνεται το είδος του τραγουδιού ή της μουσικής που θα πρέπει να δημιουργήσει και καλείται να το παραδώσει ολοκληρωμένο μετά από 48 ώρες.

Στόχος του Φεστιβάλ είναι η ενίσχυση της μουσικής και της δημιουργίας χωρίς φραγμούς μέσα από ένα δημιουργικό «παιχνίδι» με πλούσια δώρα… Τη νικήτρια ομάδα περιμένει χρηματικό έπαθλο €5.000. Για τις καλύτερες συμμετοχές θα δημιουργηθούν music videos, που θα προβληθούν στο κατεξοχήν μουσικό κανάλι, το MAD TV. Ο νικητής του ειδικού βραβείου 48 SONY Music Award, θα υπογράψει αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας με τη δισκογραφική εταιρεία Sony Music Entertainment. Τα «Best of 48 ΗΜP Athens», θα κυκλοφορήσουν σε ένα συλλεκτικό CD το οποίο θα κυκλοφορήσει πανελλαδικά από τη Sony Music και θα διατεθεί και από τα καταστήματα Metropolis. 

Καλλιτεχνικός Διευθυντής του 48HMP Athens 2010, είναι ο καταξιωμένος συνθέτης και μουσικός παραγωγός Νίκος Πατρελάκης. Το συντονισμό της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού έχει αναλάβει η κορυφαία ερμηνεύτρια της ελληνικής μουσικής σκηνής, κυρία Δήμητρα Γαλάνη. Την Επιτροπή πλαισιώνουν ο ραδιοφωνικός παραγωγός Μάκης Μηλάτος, ο μουσικοσυνθέτης παραγωγός Χρυσόστομος Μουράτογλου, το electro pop συγκρότημα MIKRO καθώς και ο Διευθυντής Προγράμματος του BEST Radio Γιώργος Καρκάνης.

 

Τι περιμένετε; Get your Music Freedom!

 

Το 48 Hour Fashion Project είναι το πιο fashionable Φεστιβάλ της πόλης.

Κάθε ομάδα κληρώνεται το είδος του ενδύματος που θα πρέπει να δημιουργήσει και καλούνται  να παραδώσουν ένα ολοκληρωμένο ένδυμα σε… 48 ώρες!

Στόχος του Φεστιβάλ είναι να δώσει βήμα σε όλους εκείνους που δραστηριοποιούνται ή απλά αγαπούν την μόδα. Μέσα από έναν ανατρεπτικό διαγωνισμό που θα αλλάξει την ζωή τους! Οι νικητές διεκδικούν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν intensive fashion courses στο καταξιωμένο London College of Fashion καθώς επίσης και γίνουν τα νέα «fashion icons» της ελληνικής βιομηχανίας της μόδας, προβάλλοντας τις δημιουργίες τους και έχοντας πολλές ευκαιρίες καριέρας.

Καλλιτεχνικός Διευθυντής και Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του 48 Hour Fashion Project Athens 2010, είναι ο καταξιωμένος και all-time classic Βασίλης Ζούλιας. Την Κριτική Επιτροπή πλαισιώνουν ο fashion designer Άγγελος Μπράτης, ο απόλυτος fashion photographer Δημήτρης Σκουλός, ο Hair Guru Τρύφωνας Σαμαράς, ο make-up artist Freddy Καλομπράτσος και το μοντέλο - παρουσιάστρια Εύη Αδάμ.

Τι περιμένετε; Get out of the closet!

Το πρόγραμμα των festivities  του 48 HP Athens 2010, διαμορφώνεται ως εξής:

14 Μαΐου 2010 – Kick Off Events και των 3 Projects στο Live Stage Metropolis.

16 Μαΐου 2010 – Drop Off Events και των 3 Projects στο Live Stage Metropolis.

25 Μαΐου 2010 – Catwalk Fashion Show for All

26 Μαΐου 2010 – Music Video Concert

27 – 28  Μαΐου 2010 – Film Screenings όλων των ταινιών. 

6 Ιουνίου 2010 – 48 Hour Fashion Project Award Ceremony Athens 2010

7 Ιουνίου 2010 – 48 Hour Music Project Award Ceremony Athens 2010

8 Ιουνίου 2010 – 48 Hour Film Project Award Ceremony Athens 2010

Μέχρι την Παρασκευή 14 Μαΐου, ακονίστε τα ψαλίδια σας, κουρδίστε τα όργανα σας, ξεσκονίστε την κλακέτα και ετοιμαστείτε για το πιο ανατρεπτικό φεστιβάλ της πόλης…

Get out of the closet!

Get your Music Freedom!

Shoot ‘n run!

Με λίγα λόγια, Project Yourself!

Δήλωσε τώρα συμμετοχή...! καθώς η υποβολή συμμετοχών βρίσκεται σε εξέλιξη

και θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Μαΐου 2010.

 

 

Περισσότερες πληροφορίες @  www.48hourproject.gr

T. 210 963 8010

 

 

 

                                                                         

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου