Προς το περιεχόμενο

Koch Classic se112 Combo 12w , Egnater Tweaker Combo 112


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχει κανεις αποψη για τους συγκεκριμενους ενισχυτες? Και μηπως ψαχνοντας εχει κανεις δει τα βαρη τους? Οπου στο διαολο και να χω ψαξει δε βρισκω τιποτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχουν και οι δυο ενδιαφερουσες προδιαγραφες. Απλα δε γνωριζω καλα τις εταιριες, μου κανει εντυπωση οτι ο koch εχει μονο μια λαμπα προενισχυσης και μονο μια ενυσχυσης και δε βρισκω πουθενα το βαρος του tweaker combo για να εχω και αποψη για την ευελιξια του.

Επειδη δε  γνωριζω τις εταιριες καλα (χρονια και χρονια την εχω βγαλει με τον ac15 και δεν ειμαι ενημερωμενος) - δε ξερω και την γενικη φημη τους το στυλ που ειδικευονται κλπ

Αν κανεις ειναι καπως πιο σχετικος ας μου δωσει τα φωτα του για αυτα τα γενικα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

o Koch για τον οποίο ενδιαφέρεσαι φίλε είναι "μόλις" 12Watt (την λέξη την βάζω σε εισαγωγικά γιατί είναι πραγματικά δυνατός). Για τα Watt του απλά δεν χρειάζονται παραπάνω λάμπες, είναι λογικό να τα βγάζει με μία μόνο. Ζυγίζει όπως θα είδες και στο link περίπου 14,5 κιλά. Για τον συγκεκριμένο Koch, τον οποίο έχω δοκιμάσει στον Ζάχο, μπορώ να πω τα καλύτερα λόγια. Τα καθαρά του μου μοιάσανε σαν τα καθαρά από Vox ενώ τα βρώμικά του πιάνουν αρκετά crunch ήχους (με πιο Marshall νομίζω χαρακτήρα).

Η φίρμα Koch, είναι πλέον πολύ αναγνωρισμένη και σεβαστή. Έχει έδρα την Ολλανδία και οι ενισχυτές της είναι σχεδόν χειροποίητοι.

 

Το άλλο μηχανάκι που αναφέρεις δεν το ξέρω για να πω κάτι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και οι 2 εταιρειες ειναι πολυ γνωστες στο χωρο. Προσωπικα ειμαι ορκισμενος φαν του κυριου Koch, καθοτι εχω ακουσει και μου εχει αρεσει σχεδον καθε υλοποιηση του. Ο ενισχυτης που εβαλες ειναι οντως πολυ ωραιος με ενδιαφερον ηχο και ωραια features.

Επειδη ειναι σε τιμη κοντα στον Studiotone, θα ελεγα να του ριξεις και αυτου μια ματια, καθοτι ειναι αρκετα πιο ευελικτος εχωντας λιγα παραπανω βατ, 2 καναλια, πληρες eq κλπ. Αν και φυσικα μπορει να ακουσεις τον SE και να ερωτευτεις τον ηχο του με τη μια, οποτε αγνοεις την παραπανω προταση.

 

Τον Egnater δεν τον εχω ακουσει αλλα αν κρινω απο το ονομα που εχει αποκτησει η εταιρεια σιγουρα αξιζει να τον ακουσεις αν ειναι δυνατον.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστω για τις διευκρινισεις παιδια. Τα 12 βατ μου φαινονται υπεραρκετα μιας και τα γκιγκς ειναι παντα μικρα και στα πιο μεγαλα μικροφωνιζω. Καθοτι εχω προσφατα κανει παραγγελια του ac15c θελω εναν αλλο ενισχυτακο (αναλογικα σε μεγεθος σασιου/βαρος το "ενισχυτακος") καμια 10 κιλα ελαφρυτερο να τον πηγαινοφερνω - εχω ηδη και τον ac4tv(10) αλλα θελω κατι ενδιαμεσο. Γιαυτο ο koch μου φανηκε περιπου σωστος (14 κιλα).΅Επισης ειμαι κοροιδο και με το ρετρο design του- καθοτι ολοι μας παντα αγοραζουμε και λιγο "ονειρο".

Αν τωρα προκυπτει σαν 700 ευρω ενισχυτης (σχεδον τα διπλα λεφτα του αψ15) να εχει και τοσο σουπερ ηχο οπως ελπιζω  τοτε τοσο το καλυτερο- να εχω τον βοξ μονο για να συνεπαιρνω και να γεμιζω χαρα τους γειτονες.

Απλα ηθελα να σιγουρευτω μιας και δεν ακολουθουσα εξοπλιστικο προγραμμα για χρονια- και δε ξερω τις μαρκες- οτι εχουν καλο ηχο τα συγκεκριμενα μηχανηματα που μου γυαλισαν εμφανισιακα. (το γιουτιουμπ δε εχει γαμω τον συγχρονισμο μου βιντεακια και ριβιουζ ακομα- και προφανως εμπιστευομαι και περισσοτερο αποψεις απο συμφορουμιτες εδω περα.)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου