Προς το περιεχόμενο

Ποσο καλο πληκτρολογιο εχει το KORG PAX3 ;


nordmaker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ποσο καλο πληκτρολογιο εχει το KORG PAX3 ; Κατα ποσο ( απο καποιον που γνωριζει ) ειναι επαγγελματικο και αξιοπιστο ; Οπως του Triton Studio παραδειγμα ; Καλητερο ; Χειροτερο ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμένα μου φάνηκε ακριβώς  ίδιο με του M3 και από ότι έχω διαβάσει είναι ακριβώς τα ίδια. Τα φτιάχνει πλέον η ίδια η Korg και δεν είναι αυτά της Fatar & Yamaha που χρησιμοποιούσαν παλιότερα.

 

Με Triton series, Tinity καμία σχέση, αυτά ήταν τα καλύτερα κλαβιέ που φτιάχτηκαν ποτέ τα οποία ήταν με λαμάκια. Τα τελευταία μοντέλα από το TR και μετά νομίζω είναι όλα με φούσκες όπως και αυτό του pa3X.

 

Καλό κλαβιέ είναι ελαφρύ με άμεση απόκριση, ξεκούραστο συνηθίζεται εύκολα... εντάξει δεν είναι σαν αυτό το απαράδεκτο του m50 αλλά ούτε σαν το κορυφαίο του Studio & Trinity. Θα μπορούσε και καλύτερα για αυτής της τάξης το όργανο, προσωπικά του pa1 που χρησιμοποιώ το βρίσκω καλύτερο.

 

Αξιόπιστο είναι αλλά μετά από καμιά 3-5 χρόνια βαριάς χρήσης σε live υπολόγισε αλλαγή στις φούσκες γιατί χάνει με τον καιρό την ελαστικότητα και την αρχική του ταχύτητα απόκρισης και επαναφοράς.

 

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου