Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα!

 

Μια φίλη μου ξεκίνησε πρόσφατα μαθήματα τσέλο, και σιγά σιγά αρχίζει να ψάχνεται για αγορά, και ζήτησε τη βοήθεια μου.. Βέβαια εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω, οπότε με τη σειρά μου ζητώ τη δική σας!  :P  :)

 

Λοιπόν.... Μάρκες, μαγαζιά, τιμές, τι πρέπει να προσέξουμε και γενικά οποιαδήποτε πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη... Από θέμα budget δεν μπορώ να απαντήσω διότι δεν γνωρίζουμε ΚΑΘΟΛΟΥ για τι τιμές μιλάμε..

 

Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όντας κι εγώ άσχετος, η μόνη βοήθεια που μπορώ να δώσω, είναι αυτά:

 

Online shop για βιολι, τσελο κλπ

Cello newbie: ιδέες και προτάσεις

Σχετικά με το τσέλο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Nickel σ'ευχαριστώ πολύ για τα links. Είχα δει λίγο τα 2 από τα 3, χωρίς να βρω κάτι συγκεκριμένο, θα τα ξαναδιαβάσω όμως άλλη μία πιο προσεκτικά..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν είναι ok, γιατί όχι και μεταχειρισμένο μαθητικό.. Το θέμα είναι πως δεν ξέρουμε καθόλου τι παίζει.. Όταν λες μαθητικό εννοείς 3/4? Εννοείς απλά φθηνότερο?

 

Σίγουρα θέλει 4/4.. Τώρα ξαναλέω θέλουμε λίγο να προσανατολιστούμε στο τι παίζει με τιμές κλπ κλπ κλπ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω ενα μαθητικο 4/4!Μαθητικό σημαίνει πως δεν είναι επαγγελματικό.Τα επαγγελματικα τσέλα αρχιζουν απο χιλιαρικο και πάνω.Το δικό μου το πήρα απο τον στόλα στην πάτρα πριν 3 χρόνια 450 ευρώ και ασχολήθηκα μαζί του μόνο 6 μήνες γιατί μετακόμισα κ μετά έχασα επαφές με τον καθηγητή μου και τέλος πάντων αποφάσισα πως το μπασο μου αρκεί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

www.violino.gr

 

βρίσκεται στη θεσσαλονίκη το μαγαζί και θα μεταφερθεί στην αθήνα σε λίγο διάστημα.

 

Επίσης καλό θα ήταν αν η φίλη σου κάνει μαθήματα με καθηγητή να παεί μαζί του να αγοράσει μιας και η ίδια δεν θα είναι σε θέση να καταλάβει πολλά πράματα, ακόμα και αν διαβάσει για αυτά.

 

Από εκεί και πέρα σε πολλά ωδεία μπορεί να ρωτήσει αν κάποιος μαθητής πουλάει το τσέλο του γιατί με αγγελίες (που είναι και λιγοστές) σε κλασσικά όργανα δεν παίζει να βγάλει άκρη.

 

Επίσης πολύ καλό site (από που αγοράζω και εγώ) είναι αυτό www.paganino.de αλλά θα κάνεις αγορά στα τυφλά κάτι που δεν θα το πρότεινα με τίποτα.

 

Και για τον φίλο παραπάνω επαγγελματικό τσέλο με 1000  ευρώ πρώτη φορά το ακούω...ούτε καν για ανωτέρα δεν είναι τα τσέλι με 1000 ευρώ...τουλάχιστον αυτά που έχω ακούσει/παίξει εγώ.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου