Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με κάρτα ήχου focusrite


challenger

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω την  Focusrite Saffire. Συνδεεται με firewire με τον υπολογιστή.

Το πρόβλημα είναι ότι μερικές φορές μπαίνει σε standby (γίνονται πορτοκαλί τα λαμπάκια της) και φυσικά δεν έχω ήχο. Για να επανέλθει πρέπει να την αποσυνδέσω και να την ξανασυνδέσω 1-5 φορές ή να κάνω επανεκκίνηση τα windows.

 

Έχω εγκαταστήσει τους τελευταίους drivers, έχω τα windows 7 64bit, αλλά το ίδιο πρόβλημα είχα και με τα windows XP 32bit.

Παρακαλώ όποιος γνωρίσει ας με βοηθήσει, γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα

 

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υποθέτω χωρίς να έχω firewire ή τη συγκεκριμένη κάρτα ότι το πρόβλημά σου είναι στο power management. Λογικά στο Device Manager του υπολογιστή σου θα μπορείς να πας στις ρυθμίσεις για το firewire. Κάπου θα αναφέρει και Power management και θα έχει μια επιλογή, allow the computer to turn off this device to save power. Αν την αποεπιλέξεις αυτή μάλλον θα λυθεί το θέμα σου.

 

Ψάξε πάντως και στην υποστήριξη της εταιρίας μήπως και πρόκειται για κάποιο γνωστό bug ή κάποιο θέμα συμβατότητας με κάποιο κομμάτι από τον υπολογιστή σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις ρυθμίσεις του firewire στο device manager δεν εχει τίποτα για power management... Μήπως τα windows 7 τι εχουν αλλού? Πάντως δε νομίζω να είναι θέμα power management γιατί άλλες φορές με το που μπαίνει στα windows δεν έχει ήχο, άλλες φορές μπαίνει σε stand by η κάρτα μετά από μισή ή μια ώρα, και για 2-3 μέρες μπορεί να μην το κάνει καθόλου ακόμη και αν έχω ανοιχτό τον υπολογιστή όλη μέρα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου