Προς το περιεχόμενο

premier cabria


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδες ειμαι κι εγω αρχαριος ακομα στα τυμπανα και νεος στο φορουμ..προσφατα (πριν 5 μηνες περιπου) επηρεασμενος απο τη μουσικη που ακουω αποφασισα οτι θελω να αασχοληθω με τα τυμπανα,σε ερασιτεχνικο εντελως επιπεδο παντα..ετσι εκανα μια ερευνα αγορας και κατεληξα να αγορασω τα εξης τυμπανα http://www.drumchops.com/Premier/premiercabria.html απο υποκαταστημα του νακα στον πυργο ηλειας..Κοστιζε 880 ευρω αλλα την ειχε σε προσφορα 530 ευρω..μαζι με ενα σετ πιατινια(οχι καλης ποιοτητας) πληρωσα συνολικα 730 ευρω..μετα απο 3 μηνες περιπου αλλαξα και δερμα σε ταμπουρο και βαθυ γιατι ηταν αθλια..εγω ειμαι ευχαριστημενος προσ το παρων αλλα δεν εχω εμπειρια απο αλλα σετ για να μπορω να συγκρινω..θέλω να μου πείτε τη γνωμη σας για τα τυμπανα μου σε αναλογια με τα λευτα που εδωσα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσωπικά θα προτιμούσα μία pearl forum λόγω καλύτερου hardware αλλά και τα premier είναι παραπάνω από αξιοπρεπή για την τιμή τους. Το θέμα σε αυτά τα χρήματα είναι να βρεις ένα μεταχειρισμένο σετ με καλύτερα πιατίνια αλλά τώρα είναι μάλλον αργά. Προσπάθησε να μάθεις να κουρδίζεις και τα premier είναι σίγουρο ότι θα ακούγονται πάρα πολύ καλά και με τον καιρό αγοράζεις καλύτερα πιατίνια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου