Προς το περιεχόμενο

διαφορές korg pa 800 vs pa 800 ex


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σε όλους.  :D πάνω που άρχισα να ψήνω τον εαυτό μου να ξεκολήσει απο το pa2xro, (διότι ΔΕΝ διαθέτω τόσα χρήματα) κι είπα να στραφώ στο PA 800, εντελώς τυχαία έπεσα σε ενα διαφημηστικό του  PA 800 ex.  Γνωρίζει κανείς  ΠΟΙΕΣ ΟΙ  ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ  μεταξύ σε αυτά τα 2 όργανα???  ???

 

                      ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πέρα από το ότι το 800ex είναι ασημί και έχει ένα κουμπί Extra Power, καθώς και αναγράφει πάνω Enhanced Dynamic Power, που σημαίνει πιο πολλά Watt στα ηχεία από το pa 800 και πιο δυνατό εσωτερικό ενισχυτή και κάποιες διαφορές στο λειτουργικό που είναι βασισμένο νομίζω πάνω σε Ketron Vega, δεν έχει άλλες σημαντικές διαφορές με το pa 800. Από μνήμη δεν ξέρω τι παίζει, αλλά υπάρχει δυνατότητα σε pa 800 να μπει με μόντα 256 Ram του pa2x pro.

 

Κατα τ'αλλα δεν κυκλοφορεί επίσημα στην Ελλάδα μόνο Λίβανo & Συρία, απ όσο ξέρω και δεν ξέρω εάν υποστηρίζεται και επίσημα στο service του Bon Studio.

 

Δες το σαν ένα pa 500 με μεγαλύτερα watt στα ηχεία. Με αμέτρητα δηλαδή αραβικά styles που δεν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσεις ποτέ στην Ελλάδα, εκτός αν σκοπεύεις να δουλέψεις αποκλειστικά σε χώρο με τέτοιου είδους μουσική πχ αραβικό reustarant/bar.

 

Εαν το θέμα είναι κάλυψη λαικού ρεπερτορίου με Korg pa, το 800 θα σε καλύψει, αλλά να ξέρεις ότι για να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα να βγάλεις ολόκληρο πρόγραμμα non-stop τα ελληνικά styles που απαιτούνται δεν υπάρχουν επίσημα από την Korg. Όλοι δουλεύουμε με styles που κυκλοφορούν ανεπίσημα σε sites και πρέπει να περάσεις πολλές ώρες πάνω στο όργανο για να το φέρεις εκεί που θες για πλήρες ελληνικό ρεπερτόριο.

 

Δεν αξίζει πάντως η διαφορά 1,000 Euro χοντρικά που έχει το 800 με το 2Χ pro. Καλύτερα να μαζέψεις άλλα τόσα να πάρεις το 2Χ αξίζει είναι οργανάρα!

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου