Προς το περιεχόμενο

Friday Night Depression


InLoveWithMyGuitar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να μπορούσα να παίξω και κιθάρα, θα ήταν ακόμα καλύτερο  ;D ;D ;D Thanks πάντως gkou  :) Ίσως αποτελέσει κορμό για κάτι άλλο, ίσως μείνει στα αζήτητα όπως πολλά άλλα.... ο χρόνος θα δείξει... συνήθως ακούω τις ιδέες που έχω εκατοντάδες φορές στο repeat μέχρι να αποφασίσω αν τις κρατήσω ή όχι.... και συνήθως τις περισσότερες δεν τις κρατάω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν παραμεινει impro ας μεινει οπως ειναι.Μια χαρα ειναι και πολυ ευηχο.Θα προτιμουσα μια ακουσικη ή κλασσικη κιθαρα για την αρχικη σου κιθαριστικη αρμονια.

www.sonicspace.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ Korgious  :)  Συμφωνώ με αυτό που λες για ακουστική/κλασσική στην αρχική αρμονία. Εντωμεταξύ επειδή συνήθως ηχογραφώ κομμάτια με το Triton και με συμπληρώματα σε Reason, χτες ανακάλυψα ότι χρειάζομαι extra εξοπλισμό για ηχογράφηση με μικρόφωνο... Ο ήχος του ενισχυτή ήταν τόσο γλυκός την ώρα που έπαιζα αλλά το τελικό αποτέλεσμα της ηχογράφησης σε θέμα ήχου ήταν απογοητευτικό.Θα πάω να φτιάξω σήμερα το SM57 που έχω, μιας και δεν έμεινα ικανοποιημένος από το SM58 που χρησιμοποίησα. Νομίζω πως θα πρέπει να βάλω μπρος για μια αξιοπρεπή κάρτα ήχου  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ένα δεύτερο take με τον ενισχυτή σε πιο ανθρώπινες εντάσεις, μιας και χτες ηχογραφούσα βράδυ και τον είχα χαμηλά. Από την αρχική αρμονία έφυγε το λιγοστό drive και στη σόλο κιθάρα προστέθηκε λίγο delay... Που θα πάει θα καταφέρω σιγά σιγά με τον ήχο  ;D

Friday_Night_Depression_Take2.mp3

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου