Προς το περιεχόμενο

Περι Lexicon Omega Studio


ierissiotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.Η κάρτα ήχου LEXICON OMEGA STUDIO συνεργάζεται με qbase sx3 και asio 4 all?Ποια είναι η γνώμη σας για τη συγκεκριμένη κάρτα.Ακουσα ότι έχει σχετικά υψηλό latency.Iσχύει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχεις και 400 ποστ παναθεμα σε  ;D  κανε μια αναζητηση και θα βρεις τις απαραιτητες πληροφοριες

www.reverbnation.com/steamrollerassault

www.youtube.com/user/beeros05

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εντάξει .Την έβγαλα την άκρη .Είχα μπερδευτεί γιατί είχα διαβάσει σε ένα περιοδικό ηχοληψίας ότι η κάρτα συνοδεύεται απο δικό της πρόγραμμα και μόνο, και στη σελίδα της κάρτας διάβασα το αντίθετο.

 

Tελικά πολλά αρνητικά σχόλια είδα στο forum για τη συγκεκριμένη κάρτα.Λέτε να μην την πάρω? Τα αξίζει τα λεφτά της?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ειχα την lexicon alpha πριν παρω την τωρινη μου http://www.thomann.de/gr/echo_audiofire_4.htm η οποια με καλυπτει απολυτα σε αυτα που θελω να κανω - στο θεμα μας : η lexicon σαν εταιρια ειναι κατι προχειρο για να παιξεις μεχρι να βρεις τι θελεις να κανεις και τι ζητας απο μια καρτα ηχου - ειναι μεν usb κατι στο οποιο βοηθαει στο οτι μπορεις να την συνδεσεις σχεδον σε ολα τα μηχανηματα pc ή laptop αλλα επειδη ειναι usb εχει και υψηλο latency - η omega ειναι η ναβαρχιδα (θεωριτικα παντα ) της lexicon και εχει σχεδον ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο θεμα συνδεσης και ειναι η ποιο πληρης απο ολες της καρτες της εταιριας........εγω προσωπικα με την alpha με τους καινουργιους drivers ειχα καταφερει και δεν ειχα ΚΑΘΟΛΟΥ latency στην εγγραφη μου στο qbase (sx 2 - sx 5 )

ειχα γυρω στα 2ms............

οποτε αν σου κανει για αυτα που θες εγω θα σου ελεγα να την παρεις - δεν ειναι δα και τοοοσο ακριβη με σχεση με κατι αλλες - αλλα και παλι οπως ειπα στην αρχη πρεπει να δεις και να καταλαβεις για ποιο λογο και για ποια χρηση την θες και να επιλεξεις.......οχι επειδη ειπε καποιος μια μπουρδα οτι δεν του εκανε παει να πει και πως ειναι για πεταμα.........αμα εσενα δεν σου αρεσει η πιτσα δεν παει να πει οτι η pizza hut φτιαχνει χαλια πιτσες - με πιανεις ?? 8) 8)

 

ελπιζω να βοηθησα ;D

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η κάρτα για αυτό που την έφτιαξαν και η τιμή κτίσης της ειναι value for money. Και δουλεύει ρόλόι. Στο sonar το latency τι είχα στα 2, κατι ms. Μια χαρα κάρτα ήταν. Και αυτός που την έχει τώρα,μια χαρά παίζει!

www.sonicspace.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eγω την χρειάζομαι για να γράφω κιθάρα - μπάσο - φωνή-και κάποια vst midi.Eπειδή τα γράφω ξεχωριστά δεν με πολυενδιαφέρουν τα line in και πολύ.Αν και όσα πιο πολλά έχεις τόσο πιο καλά.Αχρείαστα να είναι.Απλά διάβασα διαφορες μα*@κίες για υπερβολικό latency ,μη σταθερότητα της κάρτας (κρέμασμα) κλπ.Χρησιμοποιώ το qbase sx3.

Εντάξει τα χρήματα δεν είναι και καμιά περιουσία αλλά είναι όμως και 150 Ε.Δεν θα ήθελα να τα πετάξω σε μία κάρτα η οποία θα έχει μόνο εμφάνιση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κανενα προβλημα δεν θα εχεις πιστεψε με - απλα οπως σοθ ξαναειπα εγω την εδωσα γιατι ηταν η πρωτη μου και σαν πρωτη δεν μου εκανε για τα πραγματα που πραγματικα ηθελα - (δεν ηξερα και το noiz τοτε για να θεσω και μια ερωτηση  :P :P) για μενα να την παρεις αφοθ ομως θα τα γραφεις ξεχωριστα γιατι δεν ριχνεις και μια ματια σε αυτην ?? http://www.thomann.de/gr/lexicon_alpha_studio.htm αυτην εχω και την πουλαω κιολας αμα σε ενδιαφερει σε πολυ καλη κατασταση και με τους καινουργιους drivers - ριξε μου ενα mail εδω και θα το κανονισουμε - τσαμπα την δινω και αμα δεν σου κανει την ξαναπαιρνω πισω - χαμενη δεν παει ουτως η αλλως.............

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δούλεψα με μια πριν από καιρό και δυστυχώς είχαμε πρόβλημα σταθερότητας (αποσυνδέσεις κάθε λίγο και λιγάκι μέχρι που αναγκαστήκαμε να την επιστρέψουμε).

 

Η κάρτα έχει πολλά καλούδια, αλλά για να τα χρησιμοποιήσεις πρέπει να δουλεύει και στην περίπτωσή μας δε δούλευε. Ή το ρισκάρεις ή πας για κάτι πιο δοκιμασμένο, αφού μάλιστα δε σε ενδιαφέρουν οι πολλές είσοδοι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου