Προς το περιεχόμενο

Φωνητικά industrial


Προτεινόμενες αναρτήσεις

σου παραθετω κατι που εγραψα και σε καποιο αλλο μελος του noiz:

 

δοκιμασε τα παρακατω:

 

1)--ohmforce predatohm pro

(θα εκπλαγεις...!!) εχει διαφορα presets για να αρχισεις..τα εχει κατηγοριοποιημενα σε banks,αλλα π.χ. για guitar,αλλα για vocals κ.τ.λ..δοκιμασε τα ολα..

 

2)--δοκιμασε καποιο filter(antares filter!!)..μπορεις με καταλληλες ρυθμισεις στο resonance toy filtroy η στο distortion να πετυχεις πολυ ομορφα πραγματα..

 

3)--δοκιμασε οπωσδηποτε το sonic destructor της t.c. electronics(plug-in...) υπαρχει στα t.c. native bundle 3.1 και ανω..

 

4)--καποιο vocoder (να το χρησιμοποιησεις ομως σωστα για να πετυχεις αυτο που θεσ.το λεω αυτο γιατι τα vocoders εχουν πολλες εφαρμογες..)

 

5)--grm tools

 

6)--psp mixpressor,mixsaturator kai vinage warmer

 

θα ελεγα να αρχισεις με τα(κατα σειρα προτεραιοτητας ):1,3,2,6

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλό θα είναι πιστεύω να βρεις κάποιον που μπορεί να κάνει αξιοπρεπή brutal (ΧΩΡΙΣ να πονάει για 3 μέρες μετά :)) και να του ζητήσεις να σου δείξει (όσο γίνεται κάτι τέτοιο) πώς το κάνει. Και μετά να παίξεις με software και hardware. Αλλά χρειάζεσαι μια καλή βάση. Προσοπικά πάντως όταν θέλω να χρησιμοποιήσω κάτι τέτοιο συνήθως περνάω τα vocals μου μέσα από κάποιο guitar rig ή amplitube κλπ. Εννοείται όμως ότι αυτό α) χρησιμοποιείται μόνο ως εφέ σε 2-3 σημεία ενός κοματιού και β) ΔΕΝ έχει και πολυ επαγγελματικό ήχο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

....το πιο σημαντικό μερος της αλυσιδας ειναι και το πιο παραμελημενο...ο ιδιος ο τραγουδιστής φυσικα...τιποτα στον κόσμο δεν σωζει μια ηχογραφηση που εχει γινει με μιση καρδιά...

www.fabliquid.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου