Προς το περιεχόμενο

Γεμιστά και εναλλακτικές συνταγές


vagmer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντήσεις 61
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Καλά αφήστε τα αυτά. Έχουμε πιο σημαντικά πράγματα....  :P

 

Λοιπόν......, τους κολοκυθοανθούς  :) δεν τους βρίσκεις εύκολα γιατί είναι πολύ ευαίσθητο προιόν για να διατηρηθεί μέσα στην αλυσίδα εμπορίου τροφίμων. Στα χωριά έχουν τα περβόλια, πηγαίνουν τους μαζεύουν και σε λίγο βρίσκονται στο πιάτο. Στα αστικά κέντρα δυστυχώς δεν παίζει κάτι τέτοιο.

 

Καλά αυτό με το μπασμάτι και το σαφράν με έστειλε, θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε μήπως και βελτιωθεί η κατά τα άλλα πολύ μέτρια κλασσική συνταγή των γεμιστών.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επίσης, η γέμιση με ρύζι μπορεί να μπουσταριστεί με τον κλασσικό συνδυασμό κουκουνάρι-σταφίδα και αν είσαι μερακλής, ψιλοκομμένο μανιτάρι.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια μικρή προσθήκη στο θέμα των κολοκυθοανθών: Στο εκτός συνόρων Μοναστήριο (νυν Μπίτολα), τους γεμίζουν (αφού τους πλύνουν καλά) με ψιλοκομμένη πιπεριά γλυκιά, τυρί φέτα και σκόρδο, τους ρίχνουν σε ένα ελαφρύ κουρκούτι και μετά στο καυτό λάδι (βαθιά κατσαρόλα).

 

Αφήστε τη φαντασία σας να καλπάσει.

RANDOMIZE USR 0

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια μικρή προσθήκη στο θέμα των κολοκυθοανθών: Στο εκτός συνόρων Μοναστήριο (νυν Μπίτολα), τους γεμίζουν (αφού τους πλύνουν καλά) με ψιλοκομμένη πιπεριά γλυκιά, τυρί φέτα και σκόρδο, τους ρίχνουν σε ένα ελαφρύ κουρκούτι και μετά στο καυτό λάδι (βαθιά κατσαρόλα).

 

Αφήστε τη φαντασία σας να καλπάσει.

 

F#@k yeah.....

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια μικρή προσθήκη στο θέμα των κολοκυθοανθών: Στο εκτός συνόρων Μοναστήριο (νυν Μπίτολα), τους γεμίζουν (αφού τους πλύνουν καλά) με ψιλοκομμένη πιπεριά γλυκιά, τυρί φέτα και σκόρδο, τους ρίχνουν σε ένα ελαφρύ κουρκούτι και μετά στο καυτό λάδι (βαθιά κατσαρόλα).

 

Αφήστε τη φαντασία σας να καλπάσει.

 

Πω πω μαγκα μου, τι ειπες τωρα?????? Μιλαμε θελεις 1 κιβωτιο μπυρες για καθε κολοκυθοανθο...!! :P :P :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου