Προς το περιεχόμενο

Πληροφορίες αγοράς για Ηλεκτρικό πιάνο.


afrodith711

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω Clavinova, ωστέ να μπορώ να μελετάω όποτε και όσο θέλω, μιας και με το πιάνο υπάρχουν περιορισμοί... Χρειάζομαι πληροφορίες για την ποιότητα και την απόδοση τους. Δεν έχω ιδέα από τα χαρακτηριστικά που πρέπει να ελέγξω, ωστέ να ψάξω κάτι που να καλύπτει τις ανάγκες μου. Είμαι σε επίπεδο Ανωτέρας. Οποιαδήποτε σχετική πληροφορία θα είναι χρήσιμη! :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν το θες μονο για μελετη πιανου, δεν υπάρχουν πολλά που μπορουμε να πουμε εμεις.

 

Πρωτα βλεπεις την τιμη, μετά βλέπεις αν σε βολευουν τα πληκτρα του και αν σε ικανοποιεί ο ήχος. Και επιλεγεις αυτο που ταιριαζει καλυτερα στις απαιτησεις σου σχετικά με τα παραπάνω.

 

Κατασκευαστικά, είναι όλα πολύ καλά. Ειδικά αν πας σε παλιοτερα μοντελα, μπορεις να βρεις μερικες καλες ευκαιριες. Εγω εδωσα ενα δικο μου στα 300€ και ειναι αρκετα καλο παιχτικά, χανει μονο λίγο στον ηχο.

 

Μπορεις επισης να κοιταξεις και μοντελα των Roland, Kawai κτλ.

 

Μια βολτα απο τα μαγαζιά θα ηταν η καλυτερη επιλογη, με βαση τα 3 κριτηρια που ανεφερα πιο πανω. Και φυσικά την εμφανιση στο τελος ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα αργότερα...

Είχα παίξει με ένα Clavinova (Νομίζω) CVP-303 στο Νάκα και μου φάνηκε αρκετά συμπαθητικό.

Μια ερώτηση, έχεις ήδη πιάνο και θές να πάρεις Clavinova; Αν ναί εγω θα πρότεινα Stage Piano. Νομίζω πως χάνει λίγο στον ήχο αλλά στην αίσθηση είναι αρκετά "καλό" ειδηκά για μελέτη που δε νομίζω να σε ενδιαφέρει τόσο ο ήχος όσο η αίσθηση των πλήκτρων.

Το Clavinova που ανέφερα και τα αδέρφια του πάνε γύρω στα 2.500 - 3.500~ ενώ μπορείς να βρείς ένα "αξιόλογο", όσο "αξιόλογο μπορεί να είναι ένα Stage Piano συγκρινόμενο με ένα ακουστικό, με αρκετά λιγότερα. Σκέψου πως μπορείς να πάς διακοπές με το όργανό σου!

Γούστα και απαιτήσεις είναι αυτα, It's up to you

Sexπυρ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου