Προς το περιεχόμενο

Ηχομονωση


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το πρωτο μου μυνημα !

Θελω να ρωτησω αν μπορει να με βοηθησει κανεις πανω στο θεμα.Εχω δει στα στουντιο που βαζουν στους τοιχους αυτα τα γκριζα αφρολεξ-μαξιλαρακια για να απομονονουν τον ηχο στο δωματιο.Αν ξερετε ποσο κοστιζουν και που μπορω να αγορασω.Το δωματιο μου ειναι μετριου μεγεθους 3Χ3 περιπου.

Δουλευω αποκλειστικα στο PC και σκοπευω να αγορασω monitor ηχεια (τις κλιμακας των 300 ευρω) και δεν θελω να ενοχλω τους γονεις μου.Ειδικα το ειδος της μουσικης που γραφω (industrial/ebm) εχει πολυ κοπανημα.

Επισης να ρωτησω αν χρειαζεται η "ταπετσαρια" με τοσο μικρα monitor.Εχει και ενα διπλο τζαμι/πατζουρι το δωματιο και αναρωτιεμαι αν θα τριζει απο το μπασο.

 

Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Το υλικό που αναφέρεις είναι το ricofon..βέβαια με το κλασικό "ελληνικό" λάθος που οφείλεται μάλλον στην παραπληροφόρησή σου...Η κύρια χρήση του είναι η ηχοδιαμόρφωση του χώρου και όχι η ηχομώνωση που απ'οτι κατάλαβα είναι η βασική σου επιδίωξη.

Σου προτείνω να κάνεις μια ...βόλτα σε άλλα post του noiz που αναλύεται αρκετά διεξοδικά το θέμα και για ότι απορία σου μείνει ή σου δημιουργηθεί εδώ είμαστε πάλι..

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου