Προς το περιεχόμενο

Χρήστος Ξενάκης (Web Site)


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με την άδεια του admin σας ανακοινώνω ένα νέο web site το οποίο έφτιαξα για ένα φίλο μου μουσικό και συνθέτη, τον Χρήστο Ξενάκη. Δεν έχω να πω πολλά, απλά και εγώ και αυτός θα εκτιμούσαμε την γνώμη σας για τον δικτυακό τόπο αλλά και για τα πολλά αποσπάσματα συνθέσεων που φροντίσαμε να βάλουμε για να τα ακούσετε.

 

Η διεύθυνση είναι : http://www.xenakis.gr

 

Καλή περιήγηση.

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

eyprotocol, αν μου επιτρέπεις να κάνω μια παρατήρηση...το site είναι λίγο δύσχρηστο ως προς το navigation. Νομιζω ότι θα πρέπει να γίνει κάποια αλλαγή στον τομέα αυτόν.

Πχ ας πούμ ότι είμαι στο πάνω δεξί κουτάκι που έχει επιλογές "Βιογραφικό" και "Επικοινωνία" και επιλέγω Βιογραφικό. Πλέον χάνεται η επιλογή "επικοινωνία". Αντίστοιχα και με τα άλλα "κουτάκια".

Επίσης αν πχ κάνει click κάποιος σε από τα mp3 και μετά το μετανιώσει και επιλέξει να δει ας πούμε τη σελίδα "Διαφήμιση", το mp3 συνεχίζει να φορτώνει στο υπόβαθρο, με συνέπεια να καθυστερεί το browsing...

 

Επίσης τα frames δεν είναι ό,τι καλύτερο αν θες το site να ανέβει στις πρώτες θέσεις του Google ;)

 

Φιλικά πάντα... :wink:

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να σου προτείνω να βάλεις και μια φωτο ή ένα λογότυπο στην πρώτη σελίδα, εκεί που διαλέγεις την γλώσσα.

 

Τωρα σχετικά με τα frames, εμενα προσωπικά δεν μου πολύ αρέσουν. Προτιμώ να βλέπω όλο το περιεχόμενο και "μόνο αυτό που διαβάζω και όχι άλλα θέματα" και φυσικά να μπορώ να το τυπώσω άμεσα για να το κρατήσω.

 

Επίσης με βολεύει να βλέπω πάντα το βασικο μενού για navigation έτσι ώστε να μπορώ να "θυμηθώ" κάτι που είδα πρίν απο λίγο ή χτές.

 

Να συμφωνήσω με τον Ηλία για τα links πχ Βιογραφικό και Επικοινωνία. Αν κάνω κλίκ το Βιογραφικό δεν είναι προφανές το πως θα μπορέσω να ξαναεμφανίσω την λέξη Επικοινωνία. Καταλαβάινω ότι δουλεύει το Back αλλα αν έχω κάνει κλικ σε αρκετά απο αυτά πρεπει να κάνω πολλά back για να ξαναεμφανιστούν τα links.

 

Μια φιλική γνώμη ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου