Προς το περιεχόμενο

Αντιγιουροβίζιον


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απο post μέλους του insomnia.gr με θέμα: "Αντιγιουροβίζιον"

Το βρήκα πολύ ενδιαφέρον γι'αυτό το αναδημοσιεύω.

 

 

Ξέρω ότι ίσως στεναχωρήσω μερικούς, αλλά δεν πειράζει.

Όταν ξυπνάς κάποιον από λήθαργο είναι λογικό να στραβώσει ο άνθρωπος...

 

Ό'τι διαβάσετε (αν μπειτε στον κόπο) παρακάτω είναι απλά η γνώμη μου και δεν ζητάω να την πάρετε καν στα σοβαρά. Έχω όμως το δικαίωμα να την εκφράσω ελεύθερα (αφου "Δημοκρατία έχουμε" όπως συνηθίζεται να λέγεται)

 

Πάμε λοιπόν :

 

Θεωρώ απαράδεκτο, σε ένα χώρο όπως αυτό το forum, στο οποίο συχνάζουν:

 

1) ¶τομα που έχουν μια άλφα σχέση–επαφή με την τεχνολογία λόγω της φύσης και της θεματολογίας του insomnia.gr (συνεπώς είναι σκεπτόμενοι και κοιτάνε μπροστά) και

 

2) Η μέση ηλικία τους πρέπει να είναι μεταξύ 20-30 χρονών (συνεπώς φοιτητές και άνθρωποι που εργάζονται στα πρώτα χρόνια της δουλειάς τους και αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι όλα γύρω μας βρομάνε)

 

...είναι απαράδεκτο έλεγα, να υπάρχει topic που αναφέρεται στη eurovision και να μην περιέχει στο θέμα του λέξεις όπως FUCK, KILL, SUCKS και άλλα "γαλλικά".

 

Ο "θεσμός" αυτός (όπως είθισται να λέγεται) είναι από τα πιο άθλια σκουπίδια με τα οποία κάποιος μπορεί να ασχοληθεί. Θυμηθείτε (οι παλιότεροι), που ακριβώς γράφαμε το διαγωνισμό της eurovision όταν ήμασταν μικροί (και προφανώς δεν τρώγαμε κουτόχορτο να ασχοληθούμε με μ@λακίες).

Ποιος καθόταν να δει την "εκπροσώπηση" κάθε χώρας σε ένα διαγωνισμό που τα τραγούδια ήταν επιεικώς απαράδεκτα (που ταίριαζαν όμως απόλυτα και με το όλο στιλ που επικρατούσε στην τότε ΕΡΤ1 και ΕΡΤ2).

 

 

Κι όμως κύριοι ! Θαύματα γίνονται !!! (και δεν εννοώ τον ¶γιο Βισσαρίωνα-βοήθειά μας). Επειδή αποφάσισαν κάποιοι ότι η υπόθεση έχει ψωμί-λεφτά-euros-αποχαύνωση και είναι και ένα θέμα με το οποίο μπορεί να ασχοληθεί ο λαός χωρίς να πολυσκέφτεται και να βλέπει τι γίνεται γύρω του, βουρρρ να δείξουμε ότι τα λεφτά που πληρώνει ο μ@λακας κάθε μήνα στη ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ Ελληνική Τηλεόραση (μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ) πιάνουν τόπο, να δείξουμε ότι έχουμε και ένα επίπεδο αδερφέ και συναγωνιζόμαστε άνετα υπερδυνάμεις της Ευρώπης (ΝΑΙ Έλληνα, μπορείς να αισθάνεσαι περίφανος που είσαι σε καλύτερη μοίρα από τον ¶γγλο που ήρθε στην τελευταία θέση). Και αν το σηκώσουμε και αυτό όπως το ευρωπαϊκό..?? Φύγαμε για Ομόνοια να χαρούμε, να πανηγυρίσουμε, να ενώσουμε τη φωνή μας με τα ροχαλιτά των Αλβανών και των άλλων συμπαθεστάτων ΛΑΘΡΟμεταναστών (ήρεμααααα...θα σε πούνε ρατσιστή...) που μένουν πλέον στο κέντρο της Αθήνας. Και αύριο? Πάλι κίνηση, πάλι ταλαιπωρία, πάλι φτώχια..αλλά δεν τρέχει τίποτα!!

 

:evil: ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ :evil:

 

Α! Μην ξεχάσουμε : βάλε και την ψηφοφορία για το ποια κομματάρα θα μας εκπροσωπήσει, την ΙΔΙΑ μέρα που θα απεργήσουν μερικοί γραφικοί (όλη η Ελλάδα δηλαδή) επειδή ο μισθός τους είναι ο χαμηλότερος στην Ευρώπη, επειδή το επίπεδο της ζωής τους πάει από το κακό στο χειρότερο, επειδή τα λεφτά με το γ@μωευρώ δεν φτάνουν ούτε για πλάκα...άσ' τον να ασχοληθεί με το μεγάλο δίλημμα μπαλάντα or dance, άσ΄ τον να κοιμηθεί, να μείνει σπίτι του, να στείλει και το sms του με 1,5 euro (500 δρχ σε ελληνικά λεφτά αν θυμάστε - τώρα η ψήφος σου μετράει..φράγκα στις τσέπες λωποδυτών) να μας πει και την άποψή του ο πολίτης μη νομίζει πως τον έχουμε και χεσμένο.

 

Κάν'το και θέμα φυσικά στα δελτία 8O ΕΙΔΗΣΕΩΝ 8O , διότι όπως και να το κάνουμε είναι σοβαρό το πράμα.

Χώσ΄το ανάμεσα σε δύο θέματα λιγότερο σοβαρά όπως το ασφαλιστικό (δεν πειράζει αν θα δουλέψουμε μέχρι τα 70 μας χωρίς να έχουμε σύνταξη και περίθαλψη) και στο ότι 1 στους 5 ανθρώπους στη Γη δεν έχει πρόσβαση σε πόσιμο νερό.. δώσε ένα λεπτό δημοσιότητας σε αυτά τα "θεματάκια" και 30 λεπτά στον Καρβέλα...βέβαια...καλά πάμε!

 

Και ο στίχος? ΜΟΝΟ Αγγλικός για να είμεθα και trendy. Πώς θα τον ανταγωνιστείς τον ξένο στίχο των αντιπάλων? Με τη φτωχή και μη μουσική Ελληνική Γλώσσα? Γίνεται? Δε γίνεται.

Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι (πάλι) γραφικοί που λένε πως ΚΑΙ αυτό είναι ένα λιθαράκι στο θάψιμο της Ελληνικής Γλώσσας γενικότερα, αλλά είπαμε..αυτοί είναι γραφικοί, ρατσιστές, χουντικοί κλπ.

 

Το ερώτημα έρχεται μόνο του κυρία μου και κύριε μου:

 

Σε ρώτησε κανείς αν θέλεις τα λεφτά σου να πάνε στις φούστες της Αννούλας μας? Στις τσέπες ενός chemical γέρου με άσπρα μακριά μαλλιά? Σε ένα gay (ακόμα) που θα παρουσιάσει τη βραδιά της ψηφοφορίας? Σε διάφορους τυχάρπαστους που ψάχνουν για την επόμενη αρπαχτή και θα επενδύσουν τα λεφτά ΣΟΥ σε γραμμάρια κοκαΐνης? Σε ρώτησε κανείς που πέρσι τα λεφτά σου τα έφαγε μια τυχαία γκόμενα που λέγεται Πασχαλίδου και πήρε με ΣΥΜΒΑΣΗ με το κρατικό κανάλι για ένα μήνα δουλειάς (μπουχαχαχαχαχαχααα) όσα θα πάρεις εσύ σε 10 χρόνια (και ΑΝ) και θα λες και ευχαριστώ? Και οι οποία απέκτησε και εκπομπή κάθε πρωί σε ιδιωτικό κανάλι, παίρνοντας το βήμα που της αξίζει, αποδεικνύοντας παράλληλα το πόσο έξυπνη, όμορφη και in είναι.

 

ΟΧΙ? Τι μας λες... Σε ρωτάνε βέβαια κάθε 3-4 χρόνια για το ποια από τις δύο οικογένειες (Παπανδρέου ή Καραμανλή) θέλεις να σου κάτσει στο κεφάλι και να διαχειρίζεται τα λιγοστά που βγάζεις, οπότε και πάλι μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος.

 

Τι ψάχνω όμως... Εδώ έχει θησαυρίσει ο Φοίβος... O άνθρωπος που βγάζει στίχους του στιλ : "Πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις" και γίνονται αμέσως πλατινένιοι δίσκοι, χρυσά cd, και αλαβάστρινα καπάκια τουαλέτας (Αλήθεια βρε Φοίβο δεν μας λες και εσύ τι πίνεις και δεν μας δίνεις να γίνουμε και εμείς ευφάνταστοι συνθέτες-στιχουργοί να βγάζουμε και εμείς μερικές χιλιάδες euros το μήνα να γουστάρουμε?)

 

Αλλά δεν φταίνε αυτοί... Ούτε ο Φοίβος, ούτε οι άλλοι άθλιοι τραγουδιστές - στιχουργοί κ.λ.π., ούτε η Ε.Τ., ούτε οι πολιτικοί, ούτε κανείς. Φταίνε αυτοί που δεν φιλτράρουν οτιδήποτε τους πλασάρεται έτοιμο μασημένο, ευκολοχώνευτο φαγητό, και ακούνε ότι παίζεται ΣΥΝΕΧΩΣ από ραδιόφωνα και τηλεοράσεις (πλύση εγκεφάλου δεν λέγεται αυτό η μήπως γίνομαι επικίνδυνα γραφικός?), πάνε και ακουμπάνε τα λιγοστά τους λεφτά για να ανέβουν σε ένα τραπέζι και να κουνήσουν και αυτοί τον κώλο τους στους ρυθμούς του τελευταίου hit (που το ΄χουν και σε ringtone στο κινητό τους), πληρώνουν τη φιάλη του ποτού 200 euro, όταν το μαγαζί την έχει αγοράσει 5 euro γιατί είναι και μπόμπα το θέμα (αυτό λέγεται αισχροκέρδεια και είναι παράνομο η πάλι γραφικο-φέρνω?). Αυτοί που τα σκάνε σε ένα κάρο περιοδικά (που δεν κάνουν ούτε για κωλόχαρτο) για να μάθουν τα τελευταία κουτσομπολιά, που δίνουν "νούμερα" τηλεθέασης σε όλα τα "νούμερα" που μας έχουν περικυκλώσει, που στέλνουν την ψήφο τους δορυφορικά μέσω του trendy καινούριου κινητού τους για το ποιος θέλει να μείνει ή να αποχωρήσει από το "σπίτι".

 

Τώρα θα μου πεις (και με το δίκιο σου) : απ' όλες τις αδικίες που βλέπεις γύρω σου, αυτά σε πειράξανε? Όχι βέβαια είναι η απάντηση. Αλλά είμαι της άποψης ότι όσο αφήνεις τα σκ@τά να αυξάνονται γύρω σου, είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα πνιγείς. Και έστω και αν ένας, από τους πιτσιρικάδες τις παρέας (οι οποίοι έχουν μεγαλώσει κάτω από αυτές τις απαράδεκτες συνθήκες και δεν φταίνε σε τίποτα για αυτήν την κατάντια), ανοίξει τα αυτιά του και τα μάτια του και καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει γύρω του, τότε η μια ώρα που έκατσα να γράψω τα παραπάνω δεν πήγε με τίποτα χαμένη. Αν δεν γίνει ούτε αυτό, τότε μένω με την ικανοποίηση ότι τα έβγαλα τουλάχιστον από μέσα μου...

 

Πάω να ακούσω Deaf Center (για την ακρίβεια να συνεχίσω να ακούω Deaf Center), δικαιολογώντας έτσι και την παρουσία αυτού του θέματος στην κατηγορία Μουσική.

 

Φιλιά.

 

Υ.Γ. Όποιος έβαζε στοίχημα πως είμαι ένας τελειωμένος 50ρης κομμουνιστής, λυπάμαι αλλά έχασε διότι είμαι απλά ένας 28χρονος έλληνας που δεν έχει ψηφίσει ποτέ στη ζωή του

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 20
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δεν εχω να προσθεσω τιποτα γιατι ειναι ολα σωστα αυτα που λες. Και φυσικα δε σημειωνω οτι παμε απο το κακο στο χειροτερο. Και μαλιστα τα λες και με ωραια λογια. Η πραγματικοτητα ειναι πολυ πιο αθλια :roll:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ενταξει μωρε τι καινουργιο μας λεει αυτο το κειμενο .

επειδη λεει κατι σωστο οτι δηλαδη η γιουροβιζιον ειναι μια μουφα δεν ηταν αναγκη να πλατυαζει και να εξαντλει τον αναγνωστη με διαφορες υπεραπλουστευσεις και υπεργενικευσεις καθως και να χρησιμοποιει στο τεραστιο κειμενο του τις γνωστες τετριμμενες ατακες που τις ακους ακομη και σε μεσημεριανες εκπομπες . oi οποιες εν τελει ζουνε απο κατι τετοια.

χαιρομαι παντως που ο τυπος σκεφτεται ετσι αλλα θα προτιμουσα να ακουσω και κατι καινουργιο αναμεσα στα σχολια του .

 

(ευτυχως που δε μπορει να απαντησει γιατι τον ψιλοεφαγα. εκτος και αν παρακολουθει και το νοιζ. μμμμ παω να ζεστανω τις παραθεσεις και το πληκτρολογιο , ποτε δε ξερεις :) )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ παιδιά διαφωνώ με αυτά που έγραψε ο 28χρονος που δεν έχει ψηφίσει ποτέ του. Δυστυχώς γι' αυτόν είναι πολύ περισσότερο ελληνάρας απ' ότι υποψιάζεται, όπου "ελληνάρας" σημαίνει "μισώ αυτά που δεν καταλαβαίνω και δεν πρόκειται να αφιερώσω έστω και ένα λεπτό για να τα καταλάβω" άρα "λίγο-πολύ μισώ τα πάντα".

 

Όπως έχω ξαναπεί εγώ δεν είμαι επαγγελματίας μουσικός. Σέβομαι όμως τα διλλήματα που αντιμετωπίζει ένας επαγγελματίας μουσικός ή ένας επαγγελματίας τραγουδιστής ή ένας επαγγελματίας οτιδήποτε, άρα τον κρίνω επί της βάσεως των περιορισμών του χώρου στον οποίο κινείται και όχι με εντελώς δικά μου αυθαίρετα κριτήρια. Οποιοσδήποτε 50χρονος κομμουνιστής θα τον έφτυνε στο πρόσωπο για την απαξία που δείχνει σε οτιδήποτε και για το προσποιητό ενδιαφέρον του για θέματα όπως το ασφαλιστικό - για το οποίο έχει προφανώς ενημερωθεί από τον Κακαουνάκη.

 

Αυτό που έγραψε είναι μία ανθολογία μίσους : από τις "οικογένειες" που έχουμε πάνω από το κεφάλι μας, μέχρι τις φούστες της Αννούλας (πανταλόνι φορούσε η γυναίκα), μέχρι τα περιοδικά, μέχρι τα κινητά, μέχρι...

 

Όπως συνήθως, κάτι τέτοιοι βλάκες αφήνουν ίχνη που δείχνουν το ποιόν τους : στην δική του περίπτωση η επιμονή του να αναφέρεται στα ελληνικά με τον όρο "Ελληνική Γλώσσα" (με κεφαλαία) το οποίο δείχνει ξεκάθαρο προφίλ αρχαιολάτρη κόπανου που τον ελεύθερο χρόνο του κάνει σπονδές στην Ήρα - και βέβαια με τέτοιες καταβολές πως να μην σου τη σπάνε οι gay.

 

Να τελειώσουμε με μία ευχάριστη νότα : το καλό είναι ότι στο μέλλον κάτι τέτοιοι τύποι θα γίνονται τηλεπαρουσιαστές, οπότε μην πετάξετε τις τηλεοράσεις σας, θα έχει πολύ γέλιο το μέλλον...

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ παιδιά διαφωνώ με αυτά που έγραψε ο 28χρονος που δεν έχει ψηφίσει ποτέ του. Δυστυχώς γι' αυτόν είναι πολύ περισσότερο ελληνάρας απ' ότι υποψιάζεται' date=' όπου "ελληνάρας" σημαίνει "μισώ αυτά που δεν καταλαβαίνω και δεν πρόκειται να αφιερώσω έστω και ένα λεπτό για να τα καταλάβω" άρα "λίγο-πολύ μισώ τα πάντα".

 

Όπως έχω ξαναπεί εγώ δεν είμαι επαγγελματίας μουσικός. Σέβομαι όμως τα διλλήματα που αντιμετωπίζει ένας επαγγελματίας μουσικός ή ένας επαγγελματίας τραγουδιστής ή ένας επαγγελματίας οτιδήποτε, άρα τον κρίνω επί της βάσεως των περιορισμών του χώρου στον οποίο κινείται και όχι με εντελώς δικά μου αυθαίρετα κριτήρια. Οποιοσδήποτε 50χρονος κομμουνιστής θα τον έφτυνε στο πρόσωπο για την απαξία που δείχνει σε οτιδήποτε και για το προσποιητό ενδιαφέρον του για θέματα όπως το ασφαλιστικό - για το οποίο έχει προφανώς ενημερωθεί από τον Κακαουνάκη.

 

Αυτό που έγραψε είναι μία ανθολογία μίσους : από τις "οικογένειες" που έχουμε πάνω από το κεφάλι μας, μέχρι τις φούστες της Αννούλας (πανταλόνι φορούσε η γυναίκα), μέχρι τα περιοδικά, μέχρι τα κινητά, μέχρι...

 

Όπως συνήθως, κάτι τέτοιοι βλάκες αφήνουν ίχνη που δείχνουν το ποιόν τους : στην δική του περίπτωση η επιμονή του να αναφέρεται στα ελληνικά με τον όρο "Ελληνική Γλώσσα" (με κεφαλαία) το οποίο δείχνει ξεκάθαρο προφίλ αρχαιολάτρη κόπανου που τον ελεύθερο χρόνο του κάνει σπονδές στην Ήρα - και βέβαια με τέτοιες καταβολές πως να μην σου τη σπάνε οι gay.

 

Να τελειώσουμε με μία ευχάριστη νότα : το καλό είναι ότι στο μέλλον κάτι τέτοιοι τύποι θα γίνονται τηλεπαρουσιαστές, οπότε μην πετάξετε τις τηλεοράσεις σας, θα έχει πολύ γέλιο το μέλλον...[/quote']

 

 

πιστευω πως το να μην ψηφιζεις σημαινει πως δεν ενδιαφερεσαι για τα κοινα.αν οντως ενδιαφερεσαι μα δεν σου κανει κανεις για υπουργος κτλ,απλα ψηφισε λευκο

κατα τα αλλα νομιζω τα παραλες (οπως κανει κι αυτος αλλωστε).αν διαβασες προσεκτικα και οταν αναφερεται τον αγγλικο στιχο,με κεφαλαια το γραφει.κατα τα αλλα ,θα μου αρεσε το τραγουδι που εκπροσωπει την χωρα μας (αν και ο θεσμος γενικα με αφηνει αδιαφορο) να εχει ελληνικο στιχο

 

Υ.Γ. δεν κανω σπονδες στην Ηρα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κι εγώ δεν το βρίσκω και πολύ έξυπνο το κείμενο.... Δηλαδή γιατί πρέπει ΣΥΝΕΧΕΙΑ να τραμπουκίζουμε;;; Ένας χαβαλές είναι η eurovision, γιατί να την κρίνουμε ως έργο τέχνης; Είναι έργο τέχνης το γήπεδο; ΟΧΙ. Και τι μ'αυτό; θα πρέπει να πούμε ότι όποιος βλέπει μπάλα είναι χαμηλού επιπέδου; Η Eurovision δεν είναι τέχνη, είναι απλά ένα χαρούμενο πρόγραμμα στην τηλεόραση, γιατί κάνουμε συνεχώς αυτές τις ανούσιες και παντελώς ηλίθιες αναλύσεις;

 

Επί του κειμένου πάντως: δε θα καταλάβω ποτέ ποιο είναι το πρόβλημα με τον αγγλικό στίχο. Η pop/rock μουσική ταιριάζει κατά πολλούς (εμού συμπεριλαμβανομένου) πολύ καλύτερα με την αγγλική γλώσσα απ'ότι με την ελληνική. Έχει μικρούς, κοφτούς στίχους, όχι ιαμβικό δεκαπεντασύλλαβο, οπότε μια γλώσσα σαν τα ελληνικά δεν είναι εύκολο να χρησιμοποιηθεί, με αποτέλεσμα συνήθως οι στιχουργοί να κυνηγάνε απλά την ομοιοκαταληξία αφήνοντας απ'έξω οποιοδήποτε νόημα.

 

Επιπλέον: "Σε ρώτησε κανείς αν θέλεις τα λεφτά σου να πάνε........." Έχει καταλάβει ο φίλος πώς δουλεύει η δημοκρατία όταν μιλάμε για κοινότητες άνω των 500 ατόμων; Για κάθε λεπτομέρεια πρέπει να σε ρωτάνε επί τούτου; Σιγά μην κάνουμε και δημοψήφισμα για το ποιός θα κατασκευάσει έναν δρόμο. Και στην τελική, κάθεται και φωνάζει για το ότι δε μας ρώτησαν ένας ανόριμος που δεν έχει ψηφίσει ποτέ στη ζωή του;;; Ούτε κι εμένα με εκφράζει απόλυτα ΚΑΝΕΝΑ κόμα, αλλά κάνω την επιλογή μου και κάθε φορά δίνω την ψήφο μου σε αυτόν που θεωρώ καλύτερο. Τώρα βγαίνει ο κάθε καραγκιόζης που βαριέται να σηκωθεί να περιμένει στην ουρά, ή που το παίζει μάγκας και ελεύθερος και μας το παίζει και καλά επαναστάτης. Οι μαγκιές όμως είναι εύκολες όταν δε ρισκάρεις τίποτα. Οπότε.....

 

Επίσης: ποτέ δε θα καταλάβω όλη αυτή τη μανία κατά του Φοίβου. Προσωπικά τα γούστα μου είναι εντελώς διαφορετικά, ακούω Beatles, Queen, Scorpions, prog rock, prog metal κλπ, οπότε τα τραγούδια του Φοίβου στο 99% τους δε μου αρέσουν ΚΑΘΟΛΟΥ. Ε ΚΑΙ?!?!? Τι πάει να πει αυτό;;;;; Στην τελική όποιος κάθεται και τον θάβει, ας κάτσει αυτός να δούμε αν μπορεί να γράψει κομμάτια που να "φτιάξουν" 30 τραγουδιστές όπως έχει κάνει ο Φοίβος, και ας μας τα πει μετά. Συμφωνώ ότι το ζητούμενο του κάθε μουσικού δεν πρέπει να είναι οι πωλήσεις. Όμως στις περιπτώσεις αυτές, ΕΙΝΑΙ. Και ο συγκεκριμένος άνθρωπος κάνει καλά τη δουλειά του, πολύ καλά. Και έχει γράψει και κάποια πολύ καλα κομμάτια (από πλευράς μουσικής, οι στίχοι του είναι κατ'εμέ γελοίοι).

 

Οι τραγουδιστές γιατί είναι άθλιοι; Γιατί ΟΛΟΙ πρέπει να θάβουν ενώ είναι ΑΣΧΕΤΟΙ?!?!?! Δηλαδή ρε φιλαράκι έχεις κάνει ποτέ μαθήματα φωνητικών, έχεις καμία ιδέα; Ok, ορισμένοι είναι. Ορισμένοι όμως έχουν πολύ καλές φωνές, γιατί να πρέπει να τα τσουβαλιάζουμε όλα; Και στην τελική δηλαδή στο metal η στο rock υπάρχουν πάνω από 100 καλοί τραγουδιστές;;; Μιλάμε για ποσοστό άνω του 5%;;; ΟΧΙ. Είναι φάλτσοι οι περισσότεροι. Και επαναλαμβάνω ότι προσωπικά ΑΥΤΗ τη μουσική ακούω, κι όχι Βανδή. Αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι πρέπει να θάβω άκριτα.

 

Πάντως για να κλείσω, επαναστατικά posts από άτομα που ούτε να ψηφίσουνε δεν πάνε μου φαίνονται αστεία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το θαίμα και τα προβλίματα που αναδικνήει σείγουρα χοράνε πάααααρα πωλύ σηζύτυσι και το μώνο σείγουρο είνε ώτι πωτέ, μα πωτέ δεν πρώκιται να βγει κάπιο σιμπέρασμα και κάπια κινή λωγηκί. Πιστεύω ότι ο "συγγραφέας" του θέματος έκανε μια πολύ καλή περιγραφή της καθημερινής πραγματικότητας, με τέτοιο τρόπο που ο Ευαγγελάτος ή ο Τριανταφυλλόπουλος άνετα θα του προσέφεραν μια θέση στο δημοσιογραφικό τίμ τους. Σίγουρα έχει δίκιο για πολλά από αυτά που αναφέρει, αλλά δυστυχώς η παράλυση της κοινωνίας είναι τέτοια που όσο και αν φωνάζει κανείς, το καλύτερο που θα πετύχει είναι να τον πουν γραφικό. Το ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα είναι ότι υπάρχει μια γενικότερη χαλάρωση σε θεσμούς (πραγματικούς θεσμούς όπως η οικογένεια και όχι η Γιουροβίζιον) και αξίες (όπως η φιλία και οι διαπροσωπικές σχέσεις). Φυσικά, για όλα αυτά φταίει ΚΑΙ η τηλεόραση και τα πρότυπα που προβάλει (είτε πρόσωπα είτε αξίες) αλλά φταίμε ΚΑΙ εμείς, ο κάθε ένας προσωπικά. Για πολλούς και διάφορους λόγους. Πιστευώ ότι κάποια μέρα η όλη κατάσταση θα αλλάξει. Όταν φτάσουμε στον πάτο. Κατά τα άλλα, όσο τα παιδιά περνούν τις μέρες τους μπροστά σε έναν υπολογιστή ή Playstation κυνηγώντας virtual εχθρούς, οι νοικοκυρές μπροστά στην ΤιΒι με παρέα τη Μενεγάκη και την Πάνια και μεις με τα Dreamshow, FameStory, Eurovision κ.α. περιμένοντας να θάψουμε την πρώτη φάλτση νότα, τότε η κατάσταση είναι....χέζε ψηλά και αγνάντευε!

Υ.Γ. Να σας πω και ένα ανέκδοτο.....Make Love, Not War!

If you can't do it with StingRay, maybe the problem isn't the bass..."

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πλάκα πλάκα ξέχασα να γράψω το σημαντικότερο: κάθεσαι ρε φίλε (λέμε τώρα, στον original poster) και μας λες για δημοκρατία και μετά λες για κάποιον ότι είναι gay και το θεωρείς κάτι αρνητικό;;; Ωραίος δημοκράτης είσαι, μάλλον δεν ψηφίζεις γιατί δε βρίσκεις αρκετά ρατσιστικό κόμα για να ψηφίσεις.

 

ΥΓ. Δεν είμαι gay, αλλά είναι ένα από τα θέματα που μου ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι! Ειδικά από κάτι τέτοια "ψαγμένα" τυπάκια, που μας πετάνε τον ελεεινότερο ρατσισμό στη μάπα και μετά κόπτονται για τη δημοκρατία και την "εκπτωση των ηθών". Έκπτωση των ηθών είναι αυτός ο αηδιαστικός ρατσισμός, κι όχι ότι κάποιος κάθεται και χαζεύει ή ακόμα και βλέπει παθιασμένα τη eurovision. Αυτοί οι αριστερισμοί του αισχίστου είδους είναι εντελώς γελοίοι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου