Προς το περιεχόμενο

Καλώδιο Multicore


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Mέσα στα άμεσα σχέδια μου είναι να βγάλω επιτέλους το pc από το "recording room" και να δημιουργήσω κάτι σαν "control room".

 

Το δωμάτιο στο οποίο θέλω να μετακινηθώ είναι ακριβώς δίπλα. Σκεφτόμουν λοιπόν ότι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνω είναι να πάρω ένα multicore καλώδιο για τις συνδέσεις. Θα χρειαστώ μάλλον ένα με 16/4 εισόδους και έχω βρεί αρκετά.

 

Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι τα περισσότερα είναι πάνω από 10-15 μέτρα. Δεν θα έχω κάποια απώλεια σήματος με τόση μεγάλη απόσταση + τα 3-5 μέτρα που είναι ένα καλώδιο μικροφώνου?

 

Θα χρειαστεί μήπως και κάτι άλλο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Αν οι συνδέσεις είναι balance δεν θαχεις πρόβλημα...Από την άλλη όσο μικρότερο το μήκος των καλωδιώσεων τόσο καλύτερα...Γιατί δεν κάνεις μια παραγγελία στο μήκος που σου χρειάζεται??? (δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιήσεις τυποποιημένο...) Στην τελική αν στο brand που επέλεξες δεν σου δίνουν την δυνατότητα από την αντιπροσωπεία...κόφτο (οι "κουλούρες αλλά ...καρμπονάρα στα καλώδια μπορεί να κάτσουν στο ...στομάχι των συνοδών ηλεκτρονικών... :) )

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου