Προς το περιεχόμενο

my first backing track-->προς το κοινό


Vasmar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν, αποφεύγω να σχολιάσω τον Νταλάρα, τον οποίο ο Νέστορας επικαλείται για πολλοστή φορά, μετά από ακρόαση κλιπ του Γιώργου ;D και προχωρώ σε μια διόρθωση. Το bt δεν είναι ξεκούρδιστο. Ξεκούρδιστα είναι τα αυτιά μου. Ξαναπιάνοντάς το μετά από ώρες με άλλη κιθάρα, δεν άκουσα τίποτα λάθος. Δοκίμασα όλες τις κιθάρες και μου ακούγεται μια χαρά. Προφανώς χρειάζομαι πού και πού ηχητική ξεκούραση αλλιώς πάω για intonation.

 

Τεσπά. Έγραψα κι εγώ ένα take τελικώς.

dorian_to_lydian_-_jazzjoker.mp3

Ενωμοτάρχης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

JJ καλό ήταν και το δικό σου, μόνο που βγήκες <<έξω>> μερικές φορές, αλλά αυτό του μακροϊσκιωτου με 'στειλε κανονικά.

 

Υ.Γ. Θα πρέπει να πω όμως ότι, είναι σπουδαίο και το bt με την μεγαλειώδη αλλαγή (που έρχεται δις) και κάνει πολύ ενδιαφέρον το κομμάτι. Εύγε στον συνθέτη.

InfluenSir!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Kαταρχας μπραβο στον vasmar για τη δημιουργια (ωραιες αρμονιες, οχι συνηθισμενες), με μετατροπιες, και progressive groove.

 

Longshadow: ηθελα απο καιρο να σε ακουσω σε τετοιο στυλ και επιβεβαιωσες αυτο που περιμενα. Eξοχος και σε τετοια μονοπατια  :) (λιγο παραπανω out παιξιμο δεν θα με πειραζε)

 

Jazzjoker: Mου αρεσε, σε αντιθεση με το Nεστορα, που βγηκες παραπανω "εξω". Aλλωστε το σηκωνει το backing track. Λιγο προσοχη στα γρηγορα περασματα (ως προς το χρονο).

Kατα τ' αλλα πολυ καλο  ;)

 

Λεω να δοκιμασω κι εγω, αν και τα χερια τελευταια δεν μας τα λεν καλα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Thank you kguitar και Νέστωρ.

 

Το "έξω" που λέτε, ο Νέστορας κι εσύ, δεν είναι ουσιαστικά εκτός αρμονίας (εκτός κι αν εννοείτε 2 εμφανέστατες πράσινες που ακούγονται στο take μου ;D) αλλά νότες παιγμένες με "λογική" άλλης αρμονίας. Π.χ. σε κάποιο σημείο του dorian section παίζω e minor pentatonic, οι νότες της οποίας είναι κανονικότατα στην αρμονία, το αποτέλεσμα όμως ακούγεται μέσα/έξω.

 

Όσον αφορά τα γρήγορα περάσματα που λες, δε θέλω να δικαιολογούμαι για την μέτρια τεχνική μου αλλά και το γεγονός ότι πολύ πρόσφατα η τέλε μου φόρεσε εντεκάρες και το action πήρε την ανιούσα, δε διευκολύνουν την κατάσταση. Ευελπιστώ ότι θα μπορώ να παίζω αξιοπρεπώς και διατονικά μετά από προπόνηση.

 

Πάντως κι εμένα του Longshadow μου αρέσει περισσότερο. :-X

Ενωμοτάρχης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Thank you kguitar και Νέστωρ.

 

Το "έξω" που λέτε, ο Νέστορας κι εσύ, δεν είναι ουσιαστικά εκτός αρμονίας

 

Δεν εννουσα αυτο. Ισα ισα οι υποκαταστασεις που κανεις δινουν ενδιαφερον ακουσμα και ξεφευγουν απο τις κλασικες πεντατονικες (αυτο εννοω εξω και μ' αρεσει  ;))

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Παιδιά ο φόρτος της Γ λυκείου σήμερα μου επέτρεψε να ακούσω τα υπόλοιπα takes και να γράψω και το δικό μου(faaaar from perfect by the way :D)

 

Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια περί του bt.Όλες οι εκτελέσεις ήταν αρκετά διαφορετικές μεταξύ τους κάτι που μου άρεσε ιδιαίτερα :)

 

Προσωπική προτίμηση:longshadow

PS:Kguitar παρά τα λαθάκια,το προσέγγισες καλά το είδος ;)

dorian2lydian.mp3

it's all about balance...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου