Προς το περιεχόμενο

Help για επιλογη compressor (κeeley η EH-black finger?)


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας noizers! Αποφασισα να παρω επιτελους ενα νεο πεταλακι και χρειαζομαι λιγη βοηθεια... Απο οτι εχω δει μεχρι στιγμης τα δυο αγαπημενα μου compressακια ειναι τou Keeley το 4 knob και το black finger της Electro Harmonix. Ποιο απο τα δυο θα προτεινατε εσεις? Δεχομαι και αλλες προτασεις βεβαιως καθως δεν το εχω εξετασει το θεμα αρκετα ακομα...

 

Aρχικα ακουσα το keeley και ημουν καθετος πως ειναι οτι καλυτερο... Επειτα ομως αυτος ο ατιμος ο Superfunk :P σε μια παρομοια συζητηση ειπε πως το black finger ειναι εγγυηση ε και επειδη τον ακουσα πηγα και το τσεκαρα... και οντως ειναι πολυ εντυπωσιακο παναθεμα το... Help!!!Ευχαριστω προκαταβολικα!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολυσυζητημένα και τα δυο, ψάξε λίγο στο φόρουμ... άπειρες προτάσεις. Για αυτά τα δυο που σε ενδιαφέρουν, ωραίος ο Keeley και πολυδιαφημισμένος, αλλά κλασσικό έντονο κομπρεσσάρισμα στο στυλ των κλώνων του Ross και ποτέ δεν με ενθουσίασε. Ο Βlack Finger εξαιρετικός αλλά ογκώδης, με πιο έντονο "χρώμα" λόγω των λυχνιών, επίσης αρκετά έντονος και όχι ιδιαίτερα διακριτικός, και ενίοτε με προβλήματα αξιοπιστίας ή hum (τέσσερα κομμάτια έχω πετύχει με πολύ έντονο θόρυβο, καινούργια κατευθείαν από το κουτί τους - μερικές φορές λύνεται με το σφίξιμο μιας συγκεκριμένης βιδούλας).

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οκ φιλε μου ευχαριστω πολυ! Το ξερω πως υπαρχει αντιστοιχη συζητηση στο forum αλλα θελω κυριως να τα συγκρινω αναμεταξυ τους για να δω πιο  ειναι καλυτερο και κατι τετοιο δεν εχω βρει ακομα... Thanks παντως!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με λίγα λόγια... κάνε μια βόλτα και προσπάθησε να τα ακούσεις, αλλά εγώ θα προτιμούσα σίγουρα τον Black Finger εκ των δυο που σκέπτεσαι - μη σε τρομάζουν αυτά που γράφω, ξέρω κόσμο που έχει μηδέν προβλήματα.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου