Προς το περιεχόμενο

Αποριες για Electro Harmonix Black Finger


panosprog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα καποιες ερωτησεις για τον κομπρεσορα αυτο θα ηθελα να κανω για οποιον ξερει  κατι παραπανω. Καταρχας  να πω πως απο τα λιγα  βιντεο που εχω δει μου αρεσει παρα πολυ αλλα διαβασα και καποια πραγματα γυρω απο την αξιοπιστια του εν λογω πεταλιου ισχυουν πραγματι?Επισης να τονισω πως η προηγουμενη εμπειρια  μου με compressors  δεν ηταν και η καλυτερη ( boss cs3) με  διαφορετικο ενισχυτη απ οτι τωρα.Ο υπολοιπος εξοπλισμος μου ειναι  ενισχυτης Tech 21 trademark 60,Blackstar HT boost,Hardwire dl8 και περιμενω ενα BBE sonic stomp .Σκεφτομαι να τον εχω συνεχεια ανοικτο και στο  καθαρο καναλι του ενισχυτη και στο βρωμικο σε συνδιασμο με το Blackstar για τα solos .Λετε να πετυχει ο συνδιασμος η θα το παρακανω? Ακουω γνωμες. ???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γενικά όχι, δεν ισχύουν τα παράπονα για την αξιοπιστία του, αν και έχω ακούσει πολλά, έχω διαπιστώσει ο ίδιος αρκετά (ακόμη και σε πετάλια του κουτιού από μαγαζί) και έχω διαβάσει και οδηγούς για το πώς μπορούν να διορθωθούν.

 

Ο CS3, ειδικά μη τροποποιημένος από κάποιον, έχει διαφορές μέρας με τη νύχτα από τον Βlack Finger.

 

O συνδυασμός θα σου πετύχει μια χαρά αλλά αν τον ρυθμίσεις σε υψηλό compression και σε volume boost, πιθανόν να σου βγει αρκετός θόρυβος στο βρώμικο πετάλι που κομπρεσσάρει ήδη από μόνο του, οπότε δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανάγκη να το χρησιμοποιήσεις και εκεί.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου