Προς το περιεχόμενο

Leonard Cohen - Συνέντευξη


kostri

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πολύ καλή συνέντευξη, από εκείνες που οφείλονται τόσο σε εκείνον που τη δίνει, όσο και σε εκείνον που ρωτά. Ο Κόεν είναι ειλικρινής: έχει επίγνωση της πραγματικής του αξίας, κάτι που συναντάμε πολύ σπάνια.

 

Ειδικώς, ανατρίχιασα στο σχόλιό του για τον Cobain (διευκρινίζω ότι δεν έχω ούτε ένα δίσκο των Nirvana), στο οποίο σχόλιο υπάρχει - κατά τη γνώμη μου - η επιτομή της καλλιτεχνικής αξίας του Κόεν.

 

Είναι η εξής: η δουλειά του βρίσκεται εκεί για να μας κάνει παρέα από το μεγάφωνο του πικάπ ακριβώς τη στιγμή που νομίζουμε ότι καμία παρέα δεν θα ήταν κατάλληλη. Σε αντίθεση απ'ότι πιστεύουν όσοι έχουν επιδερμική επαφή με το έργο του, αυτή η διαδικασία αποτρέπει αυτοκτονίες, δεν τις προκαλεί.

 

Ευχαριστώ τον kostri.

 

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χαίρομαι που σου άρεσε αλλά και για το σχόλιό σου.

 

Συμφωνώ απολύτως με όσα γράφεις καθώς αντανακλούν, όντως, τα χαρακτηριστικά που έχει η σχέση ανάμεσα στον Κοέν και τους ακροατές του.

 

Επίσης, αν σου άρεσε ο δημοσιογράφος, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο κανάλι του Q TV (  http://www.youtube.com/user/Qtv ).

 

Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου