Προς το περιεχόμενο

TASCAM FW- 1082


Rahman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Nομιζω οτι σιγά σιγά θα καταλήξω σε αυτήν τη λύση.Σίγουρα θα έχει και τα μειονεκτήματά της αλλα είναι μία λύση πιό προσιτή σε εμενα.Επίσης μου είπαν στην αντιπροσωπεία οτι παρουσιάζει σχεδόν μηδενικο latency.Υπάρχει κανείς που εχει εμπειρία με το συγκεκριμένο midi/audio interface?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...Rahman.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ελπίζω να ηχογραφήσω με ενα δυναμικο και ενα πυκνωτικο ακουστικές κιθαρές και να περασω επισης αρχεια midi μεσω του SAMPLE TANK 2.0.Τα τυμπανα θα τα "βγαζω" απο το BFD της FxPANSION.Νομιζω οτι η συγκεκριμένη καρτα ειναι οκ.Παρ'ολα αυτα θελω και καμια γνωμη να παρω θαρρος να την πληρωσω.Αυτο που δεν γνωριζω ειναι μήπως εχει παρουσιασει τιποτα προβληματα σε κανεναν ή μήπως εχει ακουσει κανεις κατι σχετικο.Καλή...κακή και τετοια.

Θα κινηθω σε Ροκ ηχους παντως.Δεν ξερω αν ημουν αρκετα σαφής τωρα...

Εχω μονωσει και ενα δωματιο στο σπιτι για να ηχογραφώ εκει μεσα.Βασικα εχω "κοψει" αρκετές χαμηλες με τις μοκετες και τα ρικοφον αλλα το αποτελεσμα θα το καταλαβω στις πρωτες ηχογραφησεις μου οι οποιες ελπιζω να ειναι με αυτην την καρτα.

Tnx

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ειναι πολυ καλη καρτα με καλους προενισχυτες..και με πολλα αλλα προσοντα..λειτοθργει και σαν controller κ.α..και απο οσο γνωριζω εχει καλους drivers...πολυ εργονομικη κ.τ.λ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου