Προς το περιεχόμενο

1 Καρτούν αμερικάνικο


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Administrator

Πέρασα μισή ώρα βλέποντας το, καλοφτιαγμένο δε λέω, με λίγη ιστορία for dummies αλλά σε κάποια σημεία φεύγουν τα επιχειρήματα και γίνονται αυθαίρετη άποψη. Φυσικά και είναι πολιτικό το θέμα και κυρίως γι όσους θεωρούν τον κρατισμό άμωμο και αμόλυντο.

 

Το πρόβλημα μου είναι πως όλες αυτές οι ιστορίες τρέπουν τον έναν εναντίον του άλλου με το πρόσχημα του κρυφού εχθρού που υπονομεύει την καθημερινότητα μας και το μόνο που πετυχαίνουν είναι να διασπείρεται μια αρνητική ενέργεια κατά του ξένου δακτύλου, αφού είναι δεδομένο πως "εγώ δεν φταίω".

Θα το αφήσω να υπάρχει για όσους έχουν την περιέργεια, αλλά θα το κλειδώσω (αντιβαίνει τους κανονισμούς) για την αποφυγή της γνώριμης κατάστασης που προκύπτει σε κάθε συζήτηση στο φόρουμ αλλά και εκτός, γύρω από αυτά τα θέματα που παραπέμπουν στις τράπεζες, τα ΔΝΤ, κ.λ.π.

 

Υ.Γ. Να διευκρινίσω πως δεν έχω την παραμικρή μετοχή σε τράπεζα ή άλλο ίδρυμα και σίγουρα δεν βρίσκομαι στην καλύτερη οικονομική φάση της ζωής μου (όπως όλοι μας). Να μου πείς... εύκολα χαρακτηρίζομαι ignorant σύμφωνα με το παραπάνω καρτούν με αυτη την παθητική στάση.

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου