jonn Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2006 1. Squier Tele Custom II (P-90s) 220 euros 2. Squier Jagmaster (Duncan Designed humbuckers) 270 euros 3. Epiphone G-400 (Alnico V humbuckers) 310 euros Θέλω μια κιθάρα να μην περνάει τα όρια των 350 euros και ψάχνοντας τις διάφορες λύσεις κατέληξα σε αυτές τις τρείς. Πείτε γνώμες έχοντας στο μυαλό σας ότι θα χρησιμοποιηθεί σε στυλ new rock/indie/alternative Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2006 1. Squier Tele Custom II (P-90s) 220 euros ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ 2. Squier Jagmaster (Duncan Designed humbuckers) 270 euros ΜΑΠΑ 3. Epiphone G-400 (Alnico V humbuckers) 310 euros ΚΑΛΗ :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jonn Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2006 Κι εγώ από διάφορα reviews περίπου αυτές τις απόψεις είχα σχηματίσει superfunk και άρχισα να καταλήγω προς την Tele Custom II. Την Epiphone δεν την έχω απορρίψει ακόμα, αλλά δυστυχώς έχω πρόβλημα με τις ταστιέρες των SG και LP, που δεν με βολεύουνε καθόλου. Θα θέσω ακόμα δύο ερωτήσεις όποιος ξέρει ας απαντήσει 1. Ισχύει ότι η Squier Tele Custom II πέρα από τα όσα θετικά έχει θέλει πολύ προσεκτικό και επαγγελματικό σετάρισμα για να παίξει καλά ; Επίσης διαβάζω ότι έχει "agathis body"...τι είδους ξύλο είναι αυτό και πόσο βαριά είναι η κιθάρα ; 2. To Epiphone ταυράκι θα υστερεί θεαματικά στους καθαρούς ήχους και θα καταλήξει να κάνει μονάχα για "άγρια γκάζια" (Φίλος που την έχει, έχει πλέον αυτή τη γνώμη για κάθε είδους "ταυράκια"). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2006 Ισχύει ότι η Squier Tele Custom II πέρα από τα όσα θετικά έχει θέλει πολύ προσεκτικό και επαγγελματικό σετάρισμα για να παίξει καλά ; OΛΕΣ οι κιθαρες που παραγονται μαζικα θελουν καλο σετάρισμα,τωρα για "επαγγελματικο" δεν ξερω τι ειναι αυτο το πραμα :lol: παντως ο πωλητης ΟΦΕΙΛΕΙ να σου σετάρει την κιθαρα ,αν την παρεις απο το μαγαζι,το πιο συνηθισμενο προβλημα ειναι το υψηλα κομμενο nut & τα αρυθμιστα μπράτσα. Το agathis ειναι ασιατικο ξυλο συγγενικο με το μαόνι και ειναι βαριουτσικο :wink: (ομως η συγκεκριμενη κιθαρα ειναι σκαμενη αρκετα για να χωρεσουν τα κοντρολς & οι μαγνητες οποτε ελαφραινει...) ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κιθαρα η οποια δεν εχει κατασκευαστικες ανωμαλιες μπορει να παιξει ΤΕΛΕΙΑ :wink: αν σεταριστει καλα. Ταυρακι και καθαρος ηχος ειναι σχημα οξυμωρο :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2006 Ταυρακι και καθαρος ηχος ειναι σχημα οξυμωρο :wink: Εγώ τουλάχιστον, δεν έχω χρειαστεί παραδουλεύτρα για καθάρισμα τόσα χρόνια... :wink: τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flipper Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2006 Εγώ θα προτιμούσα την SG. Βέβαια οι μαγνήτες της είναι λίγο μουντοί λόγω της τιμής της, αλλά τη βρίσκω καλύτερη από τις άλλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2006 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2006 Εγώ στα χρήματα που διαθέτεις θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και καμιά Yamaha ή Washburn στον Νάκα. Στα δικά μου αυτιά και χέρια αυτές είναι οι κιθάρες που έχουν την καλύτερη σχέση τιμής-απόδοσης. Την (Epiphone)SG δεν στην προτείνω γιατί τα ξύλα της είναι χάλια και σε συνδυασμό με τους μαγνήτες της που είναι για τα μπάζα, το τελικό αποτέλεσμα είναι πρίμο και ενοχλητικό. Τώρα τις Squier που γράφεις δεν τις έχω δοκιμάσει, αλλά όσες κιθάρες τις συγκεκριμένης μάρκας έχω παίξει δεν με βόλεψαν στο μπράτσο. Το σημαντικό πάντως στα λεφτά που διαθέτεις είναι η κιθάρα να παίζει και όχι να δείχνει σαν μια fender ή gibson. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2006 Η Tele Custom παραδόξως έχει θαυμάσιο μπράτσο, αλλά είναι λίγο... ό,τι σου κάτσει! :oops: Μπορεί να σου τύχει κάποια εξαιρετική, ή και κάποια μάπα... Προσοχή στο ότι έχει P90 μαγνήτες, δεν είναι για όλους... αν μπορείς άκουσέ την πρώτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPYROID Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2006 Σιγά μην είναι χάλια η SG. :x Όσο για την ταστιέρα και εγώ έτσι έλεγα αλλά όσο έπαιζα και την συνήθιζα τόσο τώρα την γουστάρω περισότερο For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
old_nick Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2006 Και εγώ ψηφίζω G-400, και συμφωνώ με τον Flipper! Tigka metal!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση