Προς το περιεχόμενο

Electric Wizard


mustafank

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  Ψαχνόμουν λίγο αυτόν τον καιρό, για να ακούσω κάτι πιο βαρύ (από τα συνηθισμένα μου) και έτσι την Παρασκευή 8/4/11 αποφάσισα να πάω στο EightBall (Θεσ/νίκη), για να δω τους Electric Wizard.

  Ήταν η πρώτη φορά, που πήγαινα στο συγκεκριμένο liveάδικο και στα θετικά του συγκαταλέγω τη φτηνή βαρελίσια μπύρα (3€) και τον σχετικά καλό εξαερισμό (τον περίμενα πολύ χειρότερο).

  Την παράσταση άνοιξε ένα τοπικό σχήμα,του οποίου το όνομα δε συγκράτησα και κατά τις 22:00 βγήκαν οι Electric Wizard.

Electric Wizard - The Nightchild (08/04/2011) Thessaloniki

Electric Wizard - Witchcult Today (08/04/2011) Thessaloniki

  Ωραία και δυνατή μουσική,αλλά σε μια περίπου ώρα την έκαναν σαν τους κλέφτες.Ούτε encore,ούτε παρουσιάσαν τα μέλη του συγκροτήματος,ούτε να αποχαιρετίσουν,ούτε τίποτα.Δυστυχώς,αυτό το γεγονός χάλασε την ωραία εικόνα,που είχα,μέχρι εκείνη τη στιγμή.

  Το κλου της βραδιάς ήταν μια ταινία,που παιζόταν στον προτζέκτορα πίσω από το συγκρότημα(νομίζω λεγόταν Exorcism) με αυτονόητη θεματολογία.

  Από όσα μπόρεσα να δω σχετικά με τον εξοπλισμό τους,ο μπασίστας έπαιζε με ένα πανέμορφο άταστο Rickenbacker (εξαιρετικά λεπτό) και ένα distortion ( ???),ενώ και οι 2 οι κιθαρίστες έπαιζαν με Gibson SG,με τον lead guitarist να χρησιμοποιεί 2-3 πεταλάκια μόνο(crybaby wah,ένα distorion της Boss,τύπου Metal Core και το tuner της Boss) και το gain μιας κεφαλής Orange και την κοπέλα στα ρυθμικά (πολύ powerchording,ρε παιδί μου) να παίζει μάλλον με το gain του ενισχυτή της μόνο (αν κατάλαβα καλά έπαιζε με μια κεφαλή του Telegun).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου