Προς το περιεχόμενο

Fender Mustang III σοβαρό πρόβλημα


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους

Είμαι κάτοχος εδώ και 4-5 μήνες του εν λόγο ενισχυτή.

Και ενώ όλα κυλάγανε ωραία και ο ήχος μια χαρά δυστηχώς μου εμφανίστηκε και μένα το γνωστό πρόβλημα με το fizz που έχει γεμήσει 48 σελίδες σε αντίστοιχο thread στο support forum της Fender. H Fender δεν έχει δώσει επισήμη απάντηση ούτε λύση. Έχω βάλει και το τελευταίο firmware  αλλα τίποτα.

 

Το έρωτημα που έχω αν γνωρίζετε για να δώ πώς πρέπει να κινηθώ είναι:

υπάρχει επίσημο service της Fender στην Ελλάδα να με καλύπτει να το πάω? Αλλα δέν έχουν βρέι και λύση. Άντικατάσταση θα μου κάνουν? Ο ενισχυτής είναι αγορασμένος απο Thomann. Πρέπει να μπλέκω με θωμά και να πακετάρω, αποστολή κλπ?

 

Για όσους δεν το γνωρίζουν το πρόβλημα να σας ενημερώσω γιατι είναι πολύ συχνό στον ΙΙΙ να το έχετε υπ' οψην σας άν σκέφτεστε να τον αγοράσετε.

Εμφανίζετε ξαφνικά ενας ήχος σαν παραμόρφωση και στις ποίο καθαρές ρυθμίσεις. Κοινώς αν εμφανιστεί δεν ξαναπαίζεις καθαρά ποτέ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 28
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

  • Guru

Υπάρχει επίσημο service της Fender στην Ελλάδα.

 

Βενέδικτος Στόλλας

Πάτρα

Τηλ. 2610.435400

www.stollas.com

 

Ρώτησέ τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδη και εγω ενδιαφερομουν να αγορασω τον συγκεκριμενο ενισχυτη, αναλωσα αρκετες ωρες στο επισημο fender φορουμ, που οντως εχουν γραφει πολλες σελιδες.

Τα θεματα που ανοιγοταν εκει ηταν δεκαδες, αλλα οι mod τα κλειναν και αφησαν ενα μονο ενεργο.

 

Εκει, επισημη απαντηση της fender δεν υπηρχε, αλλα οι moderators εκει, που εχουν αρκετη σχεση με την fender, απαντησαν εμμεσως πλην σαφως, οτι δεν ειναι θεμα βλαβης του ενισχυτη, αλλα λειτουργίας του, κοινως χωρις να θελουν να το παραδεχτουν, κακης σχεδιασης και οτι κανενα firmware update δεν λυνει το προβλημα.

Ομολογω οτι δεν αγορασα τον συγκεκριμενο ενισχυτη για τον συγκεκριμενο λογο.

 

Οπως ειπωθηκε, αφορα κυριως τον Mustang 3, ελαχιστα ή και καθολου απο οτι θυμαμαι τον Mustang 4, και καθολου τους 1 και 2.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Δεν παρέλαβα έως τώρα αυτό το μοντέλο με το συγκεκριμένο πρόβλημα έτσι ώστε να έχω προσωπική άποψη για το τι και πως.

Ίσως στην Πάτρα να γνωρίζουν κάτι παραπάνω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε neokosmi δυστηχώς εκεί είναι που προβληματίζομαι. Δλδ αγόρασα αυτό τον ενισχυτή για αυτό που υποθετικά είναι το δυνατό του σημείο δλδ καλα εφφέ και φυσικα τα καλά καθαρά των vintage μοντέλων της Fender και τελικά έχω έναν ενισχυτή που μόνο καθαρά δεν παίζει. Και εφόσων έχω διαβάσει και εγώ αυτά ,τον είχα αγοράσει όμως , που λένε περί κατασκευαστικού προβλήματος σημαίνει ότι θέλει αλλαγή ...αλλα μετά απο 4-5  μήνες θα μου αλλάξουν ενισχυτή? Και αν γινεί αλλαγή και ο επόμενος έχει πάλι το ίδιο?

 

Κύριε Χναράκη ευχαριστώ για την απαντησή σας θα πάρω τηλ να δώ τι πάιζει. Οσό αφορά το θέμα του τι έχετε παραλάβει, δυστιχώς η πλειψηφία των αναφορών στο support της Fender καθώς και η δική μου περιπτώση αφορούν την εμφάνιση του προβληματος αρκετά αργότερα απο την αγορά. Δεν παρουσιάζετε αμέσως και ο δικός μου μια χαρα επαιζε μεχρι το Σαββατο και εδς και 4-5 μήνες και ξαφνικά το παρουσίασε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τεράστια η ζημιά στο όνομα της εταιρίας, θέλω να πιστεύω πως θα δώσουν λύση χωρίς επιβάρυνση των αγοραστών (ίσως ακόμη την ψάχνουν).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παντως το προβλημα υπαρχει εδω και καιρο και λυση δεν εχει δωσει η fender.

Και μιλαμε για Αμερικη, που εκει κανουν μηνυσεις για το παραμικρο.

Δεν πιστευω να την γλυτωσει η fender με υπεκφυγές, οπως κανει μεχρι τωρα.

Παντως, αρκετοι αμερικανοι τους αντικατεστησαν εντος εγγυησης, κανεις δεν ξερει ομως αν και οι νεοι ενισχυτες εχουν λυμενο το προβλημα.

 

Για να σας γλυτωσω απο πολυ διαβασμα, το λαθος δεν λυνεται με firmware, ειναι σχεδιαστικο και κατασκευαστικο, οι πιο πολλοι (και ηλεκτρονικοι) πιθανολογουν οτι ειναι στο power section, δεν παρατηρειτε απο την αρχη αλλα μετα απο καποιο καιρο, προφανως οι τεχνικοι της fender εχουν βρει τι φταει και την λυση, αλλα λογω του μεγαλου ογκου και μαζικης παραγωγης του ενισχυτη, ειναι "logistics nightmare" οπως λεει ενας αμερικανος.

 

Ειναι κριμα, γιατι ο ενισχυτης κατα τ' αλλα ειναι πολυ καλος.

 

Να η επισημη απαντηση της fender

 

http://www.fender.com/community/forums/viewtopic.php?f=27&t=59203

 

Dear Fender Mustang Community,

 

We are aware of the various discussions regarding the fizz phenomenon, in which some Mustang amp users notice sound that they find undesirable. We researched the issue and found that under certain combined conditions, using certain settings and playing techniques, an artifact can be produced in Mustang III, IV and V amplifiers.

 

The simple truth is that while we were able to include great tones and many useful features into an extremely affordable box, within the vast array of sounds, some discerning listeners may consider the smallest sonic variable a limitation. Nevertheless, legions of Mustang amp users have proven and agree that the Mustang amplifier series delivers great value, versatility and sound.

 

As a forward-thinking company of musicians, we always welcome all consumer opinion and insight that helps drive our constant development of innovative new products. Technology moves fast, and so we continue to develop products that offer guitarists newer and better tools to make music.

 

Best Regards,

The Fender Tech Support Lab

 

Σα να λεει, για τοσα λεφτα και τοσα που κανει ο ενισχυτης, ας εχετε και λιγο θορυβο, θα το φτιαξουμε στο επομενο μοντελο... ???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχει η Fender καμιά σχέση με την Apple; ;)

Καμμία...θα ήθελε η Fender να έχει τις πωλήσεις της Apple :D

...αλλά δεν το βλέπω με τόσο κακά προϊόντα ;D ;D

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου