Προς το περιεχόμενο

Σεμινάριο "Home Recording - Μέρος 2ο"


Yannis Methenitis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Administrator

Το Modern Music School σε συνεργασία με το Noiz.gr θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 18/4, το δεύτερο σεμινάριο στη σειρά "Home Recording - Τι χρειάζομαι για ένα καλό αποτέλεσμα."

Εισηγητής θα είναι ο Γιάννης Μεθενίτης.

Από τις 7 έως τις 9μμ θα γίνει μια μικρή επανάληψη γύρω από τη σύγχρονη εγκατάσταση Home Studio και τι αποτελέσματα μπορεί να πετύχει κανείς, ενώ θα μπούμε και στα πιό βαθιά, γράφοντας audio και midi tracks στο Cubase.

 

 

Η είσοδος είναι δωρεάν.

 

Modern Music School

Σουλτάνη 12

Τηλ. 210 38 39 400

 

 

Ο Γιάννης Μεθενίτης είναι μουσικός, ηχολήπτης, επαγγελματίας του ραδιοφώνου και ιδιοκτήτης του Noiz.gr, της διαδικτυακής κοινότητας των μουσικών. Εχει διατελέσει διευθυντής και σύμβουλος διοίκησης σε πολλούς Αθηναϊκούς ραδιοφωνικούς σταθμούς όπως Nitro, Lampsi, Eva, Capital, Pop FM, κ.α.

Απόφοιτος του Gateway School of Music Technology and Media Studies at Kingston Polytechnic στο Λονδίνο το '86 και παρ' ότι ασχολήθηκε επαγγελματικά με την ηχοληψία, είναι φανατικός home recordist. Έχει συνθέσει και ηχογραφήσει πολλά διαφημιστικά σποτ για εταιρείες όπως FIAT, OTE, Καθημερινή κ.α. και έχει ασχοληθεί με την παραγωγή δισκογραφίας ροκ, με τελευταία δουλειά το άλμπουμ των Brothers in Plugs που θα κυκλοφορήσει στην διεθνή αγορά.

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου