Προς το περιεχόμενο

Μικρόφωνα για live


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετώ....

 

Πρώτη φορά γράφω στο forum και εχω να παραθέσω το εξής πρόβλημα .

Με τις 2 μπάντες μου (custom made noise , kin beneath chorus) παίζουμε σκληρές μουσικές (mathcore-metalcore-death metal) , που απαιτούν εκτεταμένη χρήση διπέταλου σε αρκετά υψηλές ταχήτητες και με αρκετά περίεργα patterns τα οποία χρειάζονται καθαρο ήχο , με πολλή ατάκα και ελάχιστο resonance . Το πρόβλημα είναι οτι δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ trigger , λογω δυναμικών στη κάσα και γενικότερου ήχου . Από την άλλη τα μικρόφωνα που χρησιμοποιούμε σε live (συνήθως είναι shure) 'μπουκώνουν' και δεν επιτρέπουν να ακουστούν τα παρισσότερα χτυπήματα .

Και εδώ είναι που χρειάζομαι βοήθεια .

Σκεφτόμουν την αγορά ενός μικροφώνου το οποιο θα χρησιμοποιώ στα live , μονο που από μικρόφωνα δεν ξέρω σχεδόν τίποτα . Λογικά θα υπάρχει και κάποια τεχνική για να βγάλεις συμπαγή 'κοφτό' ήχο με πολλή ατάκα .

Η οποιαδήποτε βοήθεια ειναι σημαντική

Ευχαριστώ....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λογικά θα υπάρχει και κάποια τεχνική για να βγάλεις συμπαγή 'κοφτό' ήχο με πολλή ατάκα .

 

φυσικα και υπαρχει,μαφλαρεις σωστα την κασα σου και.... χρησιμοποιεις Triggers... ;D,αλλος τροπος ΔΕΝ υπαρχει,οτι ακους στους δισκους σε αυτο το ειδος μουσικης ειναι Triggers,εναλλακτικα...πλακωσε στη μουφα την κασα σου και οτι μικροφωνο και να της βαλεις θα ακουγονται τα εξωφρενικα γρηγορα κοφτα χτυπηματα.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου