Προς το περιεχόμενο

Guitar Rig 2 και Nuendo


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρα σε ολους!Κατεβασα το nuendo και βαζω στα inserts το guitar 2,ενω παιρνει κανονικο σημα και ακουω μια χαρα τον ηχο με παραμορφωση και τα διαφορα εφε,οταν τον σωζω ο ηχος ακουγεται χωρις καθολου εφε και παραμορφωση,σαν κλασικη κιθαρα δηλαδη.Μπορει να μου πει καποιος τι φταιει?Ευχαριστω προκαταβολικα για καθε απαντηση.Η καρτα ηχου που εχω ειναι Phase 28 Terratec.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η γνώμη μου είναι ότι κάτι λάθος έχεις κάνει. Πρόσφτα το χρησιμοποίησα μια χαρά οποτε έχουμε και λέμε.

Κάνεις add audio track.

Μετά πατάς f3 για να ανοίξεις τον μίκτη και στο αριστερό αριστερό κανάλι (κανάλι εφαρμογής) πατάς το e και βάζεις σε κάποιο insert channel το guitar rig 2.

Τώρα στο audio κανάλι σου, έχεις πατημένο το μεγάφωνο (monitor) και πατημένη την εγγραφή.

Τώρα ο ήχος πρέπει να ακούγεται τέλεια, με το guitar rig. Κανονικά αν πατήσεις εγγραφή στο γενικό control (f2) τότε θα γ΄ραψει την κιθάρα που παίζεις μαζί με την παραμόρφωση του gr2. Αν τα έκανες όλα σψστά και δεν σου γράφει μαζί με την παραμόρφωση τότε πρέπει να πας στα options του Nuendo (νομίζω vst devices) και να απο-επιλέξεις το direct monitor ή αντιστρόφως.. Τώρα θα δουλέψει.

 

 

:wink:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενταξει φιλε το εκανα οπως μου ειπε,δουλευει τελεια.Το προβλημα που ειχα ηταν οτι εβαζα το ριγκ στα insterts του καναλιου και οχι στα inserts του μικτη.Ολα λειτουργουν ρολοι.Βγαζει αρκετη βαβουρα ομως το ριγκ,δε νομιζεις?Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Xαίρομαι που βοήθησα!!

Εγώ παλιότερα έτσι έλεγα,ότι πολύ βαβούρα, όμως την πραγματική μαγεία του την ανακαλύπτεις όταν ξεφύγεις από τα έτοιμα presets που σου έχει και αρχίσεις να πειράζεις μόνος σου τις συσκευές. Χαμήλωσε το gain, ψάξε να δεις πια συσκευή προκαλεί βαβούρα και θα καταλήξεις με ήχο επαγγελματικό.

Γενικώς επειδή έχω από μηχανήματα το v-amp2 ,μπορώ να πω ότι είναι ισάξια, πάντως γενικώς έιναι βαρύς ο ήχος που βγάζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου