Προς το περιεχόμενο

Από pop τι ακούμε;;


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν, μου φάνηκε ενδιαφέρουσα η ερώτηση. Όλοι ξέρουμε τις παραδοσιακές αξίες, prog rock, κάποια metal, jazz, blues κλπ κλπ κλπ, αλλά απ'όσο έχω καταλάβει κανείς μας δε σνομπάρει την pop. Οπότε: από τους καλλιτέχνες που παίζουν σήμερα στην πολύ ευρύτερη Mainstream σκηνή (pop, rnb, blah blah, όλα αυτά που παίζει το mtv τέλος πάντων) ξεχωρίζετε κάποιον;

 

Προσωπικά ακούω Shakira και Anastacia, γνώμη μου είναι ότι και των δύο τα τραγούδια είναι σχεδόν πάντα πάρα πολύ καλογραμμένα και οι παραγωγές επίσης συνήθως είναι άψογες! :) Περιμένω άλλες γνώμες! :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επίσης Shakira ((κατα τη γνώμη μου απο τις καλύτερες mainstream τραγουδίστριες....)) και Black Eyed Peas...

 

A....Επίσης μου αρέσει και η Bebe, μια ισπάνιδα τραγουδίστρια, η οποία δεν ανήκει στις κατηγορίες που λέμε , αλλά την είδα στο MTV (( η τέλος πάντων σε κάποιο κανάλι με μουσική)) και μου έκανε τρεομερή εντύπωση...

Time is just a fraction of the sine.......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πόσο μπορούμε να "ανοίξουμε" την pop κατηγορία? Απο τους πολύ γνωστούς ακούω μόνο Shakira και Robbie Wiliams, αλλά θεωρώ pop και τους Garbage και τους plaid (έστω electro-pop), και μετά υπάρχουν και όλα αυτά τα ημι-dance μισο-electro, μισο-rock... εννοείς μάλλον μόνο πολύ mainstream καθαρή pop? Τότε δεν νομίζω οτι κανένας θα σου απαντήσει κάτι άλλο... άντε να βάλουμε και τη Madona μέσα.

leep is a symptom of caffeine deprivation.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εννοείς μάλλον μόνο πολύ mainstream καθαρή pop?

 

Όχι, όχι, γενικώς mainstream πράγματα που παίζουν σε μεγάλα μουσικά κανάλια κλπ. Ξέχασα να προσθέσω κι εγώ τον Robbie Williams (πολύ καλά κομάτια -όχι πάντα όμως-, και πολύ καλή φωνή!) και τους Black Eyed Peas.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι PLAID POP??? το παράκανες λίγο φίλε μου.Καθαρή (αντε mainstream) electronica.

Προσωπικά, από POP, πιστεύω ότι οι St Etienne και οι Cardigans έχουν πιάσει κορυφή, κάνοντας ταυτόχρονα εμπορική αλλά και ποιοτική POP.

Ότι και να λέμε πάντως, η Madonna είναι - ας μου επιτραπεί ο όρος - η βασίλισσα της POP.Προσωπικά μόνο 1-2 τραγούδια μου ψιλοαρέσουν, αλλά της βγάζω το καπέλο για την όλη πορεία της.Μπορεί να μην εγκρίνω την μουσική της, ούτε το "celebrity" που την χαρακτηρίζει, όμως η δεύτερη την κοιτάει από πολύ μακρυά.Το ίδιο ισχύει και με το Michael Jackson,που βέβαια σχεδόν συχαίνομαι την μορφή του, όμως ήταν μοναδικός και άφησε εποχή.Για τον "μιχαλάκη" άντίθετα με την Madonna, ισχύει ότι μ'αρέσουν και πολλά τραγούδια του (μην ξεχνάμε ότι τα περισσότερα από αυτά τα έγραψε ένας "μάγος" της σύνθεσης και ενορχήστρωσης, ο Quincy Jones)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΑΜΑΝ!!!!!! Πραγματικα!!! Ξέχασα το michael jackson!!! Πολύ μεγάλος μουσικός, καταπληκτική φωνή ε και προφανώς για τις παραγωγές του quincy δεν το συζητάμε!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου