Προς το περιεχόμενο

Φθηνό και καλό Treble Booster...


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Moderator

Επειδή όλοι αυτή την εποχή ψάχνουμε το φθηνό και καλό πέτυχα πριν κανα μήνα ένα φοβερό treble booster...

 

O λόγος για το Greg Covington Fireplace Classic Booster. Απ' ότι ξέρω πρόκειται ουσιαστικά για ένα κύκλωμα παρεμφερές του TB-83 με αρκετά περισσότερο headroom (35db αντί για 10db του original). Το ΤΒ-83 είναι το treble booster του Pete Cornish που χρησιμοποιούσε ο Brian May με τους Queen.  

 

Επειδή έχω έναν ενισχυτή που αρέσκεται στα Treble Boosters, έχουν περάσει από τα χέρια μου πάνω από δέκα (αυτή τη στιγμή έχω στην κατοχή μου τέσσερα). Ομολογουμένως το συγκεκριμένο είναι μες τα δύο τρία καλύτερα που έχω παίξει ποτέ και περίμενα να περάσει ένας μήνας για να γράψω review μετά το "honeymoon phase" που όλα μας ακούγονται ωραία.

 

Απ' όσο ξέρω μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει με τον κατασκευαστή και να προσθέσει options όπως master vol κ.λ.π. Εγω με το σχετικά περιορισμένο headroom του JCM800 και την "always on" νοοτροπία που έχω με τα treble boosters δεν το θεώρησα απαραίτητο. Είναι πυριτίου και θα το χαρακτήριζα med/high gain. Καθαρίζει πολύ καλά και αν και τα εντελώς καθαρά δεν είναι το forte του με ελάχιστες άκρες ακούγεται υπέροχο. Φοβερές αρμονικές ειδικά αν κάποιου του αρέσουν οι pinch. Τέλος και είναι πολύ σημαντικό...μηδεν θόρυβος, πράγμα σχεδόν απίστευτο για treble booster...Κάνει αυτό που λέει είναι δηλαδή Brian May in a Box για κάποιον που παίζει με βρετανικούς/dark ενισχυτές.

 

Μειονέκτημα το cheapiko look και το enclosure...

 

Και η τιμή του...από 60 έως 80 ευρώ με τα μεταφορικά... :o

 

http://cgi.ebay.com/CGE-Fireplace-Classic-Treble-Booster-Brian-May-Replica-/170674044131?pt=Guitar_Accessories&hash=item27bcf73ce3

 

το email του κατασκευαστή:

[email protected]

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου