Προς το περιεχόμενο

Μια απορια σχετικα με fuzz/overdrive


FaunO50

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα.Γνωριζει καποιος αν η χρηση 2 οι περισσοτερων πεταλιων ταυτοχρονα θεωρειται ή ειναι οντως κακη χρηση?Κανει κακο στο σημα?Εχω το Wendigo fuzz της tortuga και το zakk wylde overdrive,οταν ανοιγω και τα 2 μαζι βγαζει τον ηχο που θελω ακριβως.Παιζω και με τα knobs αρκετα και βγαζει αρκετο ενδιαφερον;) Απλα μηπως μπορει να υπαρξει προβλημα καποια στιγμη ή οχι?

Took A Jump Through Mississippi...Well,Muddy Water Turned To Wine...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οχι δεν υπάρχει πρόβλημα.Το πολύ πολύ να ζεσταθούν λίγο παραπάνω τα τρανζιστορ απο το πεταλάκι που θα μπουστάρεις.Να καεί πάντως  είναι πολύ δύσκολο .Εγώ παίζω με 2 tubescreamers ταυτόχρονα χρόνια και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Όχι απλά δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά είναι common practice ιδιαίτερα από κιθαρίστες που παίζουν με fuzz μπροστά από καθαρούς ενισχυτές να χρησιμοποιούν κι ένα πετάλι light od ταυτόχρονα για να "μαλακώνει" τη χροιά του fuzz προσομειώνοντας με αυτόν τον τρόπο αυτό που θα συνέβαινε αν παίζαν σε έναν ενισχυτή που είναι ήδη στο break up και παραπάνω. Το μόνο που μπορεί να σε περιορίσει είναι η συμβατότητα ή μη των εκάστοτε πεταλιών, η οποία κυρίως εξαρτάται από την ικανότητα του πεταλιού που ακολουθεί, στη συγκεκριμένη περίπτωση του overdrive, να δεχτεί ένα υψηλό σήμα.

 

Απ' ότι φαίνεται εσύ έχεις για τα δικά σου γούστα τουλάχιστον ένα απολύτως συμβατό συνδυασμό, οπότε δεν έχεις κανένα πρόβλημα.

 

Εκτός του overdrive ενδιαφέρον σε stacking με fuzz παρουσιάζουν τα ποιοτικά πετάλια eq και τα πιο versatile από τα treble boosters.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου