Προς το περιεχόμενο

Ποσο Λυπάμαι (διασκευή)


constantinos9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν και σε πολύ γενικές γραμμές έχω μία μικρή απέχθεια στον ελληνικό στίχο... έκανα μία διασκευή ένα ποοολύ παλιό, αλλά αγαπημένο τραγούδι... πρώτη εκτέλεση από Σοφία Βέμπο  ;D

 

 

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα σου τα "χώσω" λιγάκι αλλά πάντα καλοπροαίρετα και χωρίς κανένα ίχνος επιθετικής ή αρνητικής διάθεσης.Λόγω τιμής.

Πρώτον

Καταρχήν σαν έλληνας μουσικός και τραγουδοποιός που είσαι, δηλώσεις του στυλ "απέχθεια στον ελληνικό στίχο" δεν πρέπει τις κάνεις "ανοιχτά", τις κρατάς για τον εαυτό σου, έχεις κάθε δικαίωμα να μην γουστάρεις τίποτε και κανέναν στην ελλάδα, αλλά στα καπάκια όμως να τραγουδάς ελληνικό στίχο απο αγαπημένο τραγούδι...αυτοαναιρείσαι.Άσε που απευθύνεσαι και σε έλληνες ακροατές-κριτές.Να το έκανες αυτό στο noiz.de π.χ. θα σου εδίναν και εύσημα, να είσαι σίγουρος για αυτό.

Δεύτερον

Εάν η χροιά της φωνής σου μοιάζει με εκείνη του Μουζουράκη, καλώς.

Εάν όχι και τον μιμείσαι όπως κάνουν πολλοί, δεν καταλαβαίνω τον λόγο που το κάνεις.

Αυτά τα ολίγα, πάντα φιλικά.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νεκτάριε, ευχαριστώ για την κριτική!...ότι και να έγραφες δε θα το λάμβανα ως κακοπροαίρετη κριτική, αλλά ακόμα και έτσι να ήταν, έχω πειστεί πως μόνο καλό μπορεί να βγεί απο αυτό...!! άρα δεν υπάρχει θέμα!! Για παράδειγμα, δεν είχε καν περάσει απο το μυαλό μου ο Μουζουράκης... και ούτε ποτέ θα θεωρούσα ως κοπλιμέντο να μοιάζει η χροιά μου με τον συγκεκριμένο... αλλά γούστα είναι αυτά!! να ξεκαθαρίσω πως ποτέ δε θεωρούσα τον εαυτό μου τραγουδιστή... απλά είναι βολικό όταν ηχογραφώ, να τραγουδάω... τουλάχιστον πάνω στη νότα

 

Ελπίζω να μην έθιξα το πατριωτικό σου συναίσθημα, καθώς οι εποχές είναι περίεργες και σε λίγο θα βγαίνουμε με μια ελληνική σημαία τυλιγμένη πάνω μας για να αποδείξουμε πόσο καλοί πατριώτες είμαστε... και να ρίχνουμε που και πού και καμιά ψιλή σε κανένα μετανάστη  αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα και δεν αρμόζει σ μουσικό φόρουμ... σόρυ, σε ελληνικό μουσικό φόρουμ ;)!!!

 

αν η λέξη απέχθεια ξενίζει, ανακαλώ! ας πούμε πως δε μου ταιριάζει το ελληνικό τραγούδι και ας το κλείσω εδώ...!!

 

Φιλικά

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αδερφέ μου όχι προς θεού, έχω χάσει προ πολλού τα πατριωτικά μου αισθήματα, δεν πιστεύω πλέον σε σημαίες και σε έθνη.

Ότι σου είπα το είπα γιατί σε έχω στο μυαλό μου σαν έναν νέο μουσικό-τραγουδοποιό που βρίσκεται στο ξεκίνημά του με όνειρα και φιλοδοξίες, και που αυτοπαρουσιάζεται σε ένα ευρύ κοινό που είναι ΕΤΟΙΜΟ να τον κατασπαράξει.(χαρακτηριστικό γνώρισμα της ψωροκώστενας-φορογιώργενας).

Για αυτό και μόνο σου είπα ότι πιστεύεις κράτα τα για την πάρτυ σου.Είμαι σίγουρος ότι με "πιάνεις".

Έχουν σταματήσει άδοξα πολλές καριέρες από μια λάθος τοποθέτηση-δήλωση.

Θα μου πεις το πας πολύ μακρυά...φύλαξε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι ρε συ, εγώ για να το χαλαρώσω το θέμα σου είπα για πατριωτισμό και σημαίες... μην ανησυχείς!! αν δεις και άλλες δημοσιεύσεις που έχω κάνει θα καταλάβεις πως είμαι πάρα πολύ ανοικτός σε απόψεις...! Και για να το κλείσω... δε θέλω να κάνω καριέρα αδερφέ... την πλάκα και το χόμπι μου κάνω... άρα δεν κινδυνεύω να με κατασπαράξει το ευρύ κοινό, γιατί πολύ απλά δε δίνω δεκάρα για το ευρύ κοινό...!!! να 'σαι καλά Νεκτάριε!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

    Πολύ καλός φίλε! Το πόδι μου άρχισε να χτυπάει στο ρυθμό του κομματιού απ'την αρχή, κι αυτό το θεωρώ συν. Επίσης, μου φάνηκε αρκετά 'ραδιοφωνικό', πράγμα που το σημαίνει ότι μπορεί να πάει πολύ καλά, κι η παραγωγή ''έτοιμη''.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κωνσταντίνε, εμένα δε με χάλασε καθόλου το συγκεκριμένο κομματάκι αλλά το παράπονό μου θα στο πω. Here it goes...

 

Ακούω ότι τα κομμάτια σου έχουν όλα το ίδιο στυλ, την ίδια ενορχήστρωση, το ίδιο ύφος, γενικά όλες σου οι διασκευές δεν αλλάζουν ούτε στο ελάχιστο.

Από τη μία αυτό είναι καλό γιατί φέρνεις τα κομμάτια "στα μέτρα σου", από την άλλη θα περίμενα κάποια διαφοροποίηση με δεδομένη την ποικιλία των τραγουδιών που έχεις περάσει σαν διασκευές.

Don't get me wrong, προσωπικά μου αρέσει και η φωνή σου και η ενορχηστρωτική σου άποψη αλλά δυσκολεύομαι να τη βρω ταιριαστή σε διασκευές από Βέμπο μέχρι Sabbath. Αν κάπως το λύσεις αυτό το θέμα, έχεις έτοιμο έναν πιστό fan. 8)

 

Κατά τα άλλα, αξιολογότατη η προσπάθεια! :)

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Alchemist, η αλήθεια είναι ότι δεν είσαι ο πρώτος που μου το λέει και μου κάνει αυτή την κριτική και ήδη έχω αρχίσει πλέον να ανεβάζω ελάχιστα κομμάτια για κριτική εδώ στο noiz γιατί πραγματικά δεν έχω να δώσω κάτι άλλο ή κάτι καινούργιο! Με έχει προβληματίσει πολύ αυτό το θέμα και ήδη έχω αρχίσει να χρησιμοποιώ αρκετά πιο πολύ ηλεκτρικές κιθάρες στα κομμάτια... αλλά κακά τα ψέμματα, η "εξειδικευση" μου, αν το θες, είναι κυρίως σε ακουστικές διασκευές... πιο πολύ απο μεράκι γιατί στο γκρουπάκι μου παίζω μόνο ηλεκτρική και άλλου είδους κομμάτια!! συν του ότι η υλικοτεχνική υποδομή ενός home studio δεν σου επιτρέπει και μεγάλο εύρος διαφορετικών μεταξύ τους παραγωγών... Ννομίζω με καταλαβαίνεις...!! ευχαριστώ για την κριτική

 

@schreivox χαίρομαι που σου άρεσε φίλε ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου