Προς το περιεχόμενο

Μαλακά ηχεία PA για ακουστικό σετ


Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΜΕ ΕΝΤΕΧΝΟ ΛΑΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ,ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΙΘΑΡΑ-ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ-ΚΟΝΤΡΑΜΠΑΣΣΟ!ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΗΧΟΥ!ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ?ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ 2000Ε ΓΙΑ 2 ΑΥΤΟΕΝΙΣΧΥΟΜΕΝΑ ΗΧΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑLLEN&HEATH 12FX ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ!ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΜΑΛΑΚΑ"!ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ RCF  ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΠΑΤΗ,ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΑ!ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΗΚ,ΕLECTROVOIC,Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

:o Είχατ πρόβλημα με τα RCF??Μήπως έτυχε???Να υπήρχε κάποιο πρόβλημα στην παρτίδα?όπως και να χει ρίξτε μια ματιά σε Electrovoice,ή ακόμη και JBL!Εγώ προσωπικά έχω "κληρονομήσει" απο τον πατέρα μου μια 4αδα Yorkville(M160),και δυστυχώς νομίζω οτι δεν βγαίνει πλέον,αλλιώς θα τα αγόραζα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΜΕ ΕΝΤΕΧΝΟ ΛΑΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ,ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΙΘΑΡΑ-ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ-ΚΟΝΤΡΑΜΠΑΣΣΟ!ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΗΧΟΥ!ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ?ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ 2000Ε ΓΙΑ 2 ΑΥΤΟΕΝΙΣΧΥΟΜΕΝΑ ΗΧΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑLLEN&HEATH 12FX ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ!ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΜΑΛΑΚΑ"!ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ RCF  ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΠΑΤΗ,ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΑ!ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΗΚ,ΕLECTROVOIC,Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

 

AN TA HXEIA ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ "ΣΚΛΗΡΑ" ΓΙ' ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΥΘΥΝΟΤΑΝ Η ΚΟΝΣΟΛΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ. ΤΟ ΨΑΞΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θάνο, κάνε σε όλους μας τη χάρη και ΜΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, γιατί είναι σαν να φωνάζεις.  ;)

 

Το ερώτημά σου είναι λίγο ασαφές. Τι εννοείς "μαλακά" μεγάφωνα; Όπως το έχω στο νου μου, ας πούμε, θα μπορούσα να σου προτείνω EV, που τα έχω ακούσει, αλλά μεγάλο ρόλο παίζει το τι δίνεις από την κονσόλα στα ηχεία.

 

Για παράδειγμα, η κονσόλα σας είναι αυτή, σωστά;

 

http://www.allen-heath.com/uk/products/pages/productdetails.aspx?CatId=ZEDSeries&ProductId=ZED12FX

 

Αν χρησιμοποιείτε τα εφφέ, μήπως εκεί είναι το πρόβλημα; Τι κάνετε με το EQ; Το σημαντικότερο ερώτημα: είναι κάποιος από εσάς ηχολήπτης ή συνεργάζεστε με κάποιον; Γιατί το εργαλείο αναδεικνύεται από το μάστορα.  ;)

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το σημαντικότερο ερώτημα: είναι κάποιος από εσάς ηχολήπτης ή συνεργάζεστε με κάποιον; Γιατί το εργαλείο αναδεικνύεται από το μάστορα.  ;)

 

 

 

Συμφωνώ!Είναι αρκετά δύσκολο και να ρυθμίζεις τις παραμέτρους που θέλεις και να παίζεις.Εγώ για παράδειγμα όσες φορές έχω προσπαθήσει να ρυθμίσω τον ήχο των trigger μου απο το module,έχω χάσει τουλάχιστον μισό μέτρο :P....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πιστευω αντιλαμβανομαι το πως εννοεις τον ορο "μαλακά" ηχεια.

 

Και ειμαι σιγουρος οτι κατι απο τα νεα dynacord θα σε καλυπτε σε αυτη την απαιτηση.

Επισης και η allen heath δεν ειναι οτι πιο "μαλακο" σε σχεση με μια soundcraft αντιστοιχης τιμης για παραδειγμα.

 

 

Απο κει και περα ομως ενα ψαξιμο στις ρυθμισεις απο τα ηδη υπαρχοντα σας παρεα με εναν ηχοληπτη σιγουρα δεν θα σας βλαψει,ισως σας γλιτωσει και απο εξοδα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε μου εγώ έχω 2 ζευγάρια ηχεία. RCF Art 315 και Μackie SRM450. Τα Mackie προσωπικά τα θεωρώ τέλεια ματσαρισμένα με τον ενισχυτή τους. Τα RCF πάλι είναι καταπληκτηκα! Απλα! 15άρι woofer και ούτε σκληρά σαν τα EV και τα JBL ούτε τσιρίδες σαν τα Dynacord. Εγώ θα σου πρότεινα να πάς σε Mackie (αφού δεν θες RCF) και πιο συγκεκριμένα, να πας σε κάποιο μαγαζί (Στα εξάρχεια έχει με το τσουβάλι τέτοια μαγαζια) και να τα ακούσεις!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλασπέρα παιδιά!ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!!δοκιμάσαμε τα ΗΚ CT115 και ξετρελαθήκαμε!υπέροχο ηχείο!τώρα μας μένουν τα λεφτά να τα πάρουμε!!!θα σας πω εντυπώσεις!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου