Προς το περιεχόμενο

Musicman


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα. Τους τελευταιους 7 μηνες εχω στην κατοχη μου ενα Musicman Stingray 5 με δυο Humbacker. Μεσα σε αυτον τον καιρο με εχει "αφησει" πριν απο live δυο φορες απο θεμα ηλεκτρικων. Πρεπει να ειναι μοντελο του 2010, αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Υπαρχει καποιος αλλος με το παρομοιο θεμα ή απλα ετυχε και το δικο μου ειναι καπως ελατοματικο;;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σταματησε να δουλευει απο θεμα ηλεκτρικων. Αλλαξα καθε φορα δυο καινουριες μπαταριες και δεν ειχε αποτελεσμα. Ειναι active (τουλαχιστον το equalizer).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μαλλον μια επισκεψη σε εναν τεχνικο να ριξει ενα ματι στα ηλεκτρικα,επαφες-κολλησεις μονο καλο μπορει να του κανει. Επισης βγαζε το καρφι οταν δεν παιζεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Λοιπόν, θα κάνεις το εξής:

 

Δεν ξέρω αν το μπάσσο σου έχει 1 ή 2 μπαταρίες. Σε κάθε περίπτωση, άνοιξε τη θήκη των μπαταριών, και βρες τα καλωδιάκια στο σημείο ένωσης με το κλιπ. Έλεγξέ τα και, κατά προτίμηση, βγάλε τα και κόλλησέ τα ξανά, ΚΑΛΑ.

 

Μερικές φορές, με το άνοιξε κλείσε του καπακιού της μπαταρίας, τα καλωδιάκια ανοίγουν και δεν κάνουν καλή επαφή. Είναι ένα κοινό πρόβλημα τόσο στα EBMM όσο και σε άλλα active μπάσσα.

 

Αν παρ'όλα αυτά δεν λύνεται το πρόβλημα, θα πρέπει να δεις άλλες επαφές που πιθανώς να φταίνε. Ο επόμενος πιθανός ένοχος είναι οι επαφές του jack. Υπάρχουν μερικά καλώδια (τα Elixir μου έρχονται στο μυαλό) που, για κάποιο ακατανόητο λόγο, φαίνεται να είναι λίγο πιο... χοντρά από το κανονικό.. Το αποτέλεσμα είναι ότι, με το βάλε/βγάλε του καλωδίου, ανοίγει υπερβολικά το jack και μερικές φορές χαλάνε και οι κολλήσεις των καλωδίων.

 

Καλή επιτυχία, κατά 99% είναι κάτι απ'αυτά πάντως (για να μην ανησυχείς υπερβολικά).

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Loci εισαι σωστος για το θεμα του καπακου. Ηταν το προβλημα την πρωτη φορα. Τωρα το εχω δωσει στον τεχνικο απο εκει που το πηρα οποτε περιμενω. Απλα μου την σπαει οτι το αγορασα 2300 και μου εβγαλε προβληματα σε λιγο καιρο, ενω το παλιο το Fender των 600 ευρω που εχω, το εχω 5 χρονια και ειναι σκυλι! Δεν εχει βγαλει ποτε προβλημα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 χρόνο αργότερα...

Καλησπέρα σας. Εχω ενα stingray με το εξης θέμα. Το κλειδι της G ειναι χαλαρό και όταν το τραβήξω λιγο βγαίνει απ τη θεση του. Η λύση ποια είναι? Να σφίξω απλα τη βάση του? Εκει που κουμπώνει δηλαδή.? Επειδη δεν Ξέρω πως ακριβώς να περιγράψω το θέμα όσοι έχουν ή ειχαν stingray λογικά θα καταλάβουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου