Προς το περιεχόμενο

Ο μαγνήτης της κιθάρας μου ακούγεται ''μουντός''


Προτεινόμενες αναρτήσεις

@leftshreder : σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. ο ''μπακαλίστικος'' τρόπος να μάθω αν όντως είναι απλό το πρόβλημα είναι να ανοίξω την κιθάρα και να δω αν κάτι δεν μου φαίνεται σωστά. το μόνο που δεν θέλω είναι να έχει χαλάσει ο μαγνήτης.

 

@e.g. : φίλε ηλία θα ανεβάσω μες το σ/κ αναλυτικότερη φωτό που κακώς δεν το έχω κάνει ήδη γιατί κανείς δεν μπορεί να βοηθήει έτσι,οπότε θα σε ενημερώσω άμεσα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε Lord Goumis αν η strat σου εχει κλασσικα 1 volume και 2 tone ενδέχεται το tone του middle να τα εχει παίξει και να χρειάζεται αλλαγή......επειδή παλιά είχα αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα με εσενα και εψαχνα να βρω τι είναι και τι φταίει τελικά ήταν το πιο απλο.τα είχε φτύσει το ποτενσιόμετρο του tone.Ελπιζω να σε βοηθησα.Keep on Rocking!

 

Γιάννη κατά πάσα πιθανότητα το πρόβλημα είναι όντως στο ποτενσιόμετρο όπως λέει και ο leftshreder.Μου έχει τύχει και μένα.

 

 

"And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Lord_Goumis don't be afraid.Δεν χαλανε έτσι ευκολα οι μαγνήτες.θα σου προτινα να την πας σε έναν τεχνικό να τσεκάρει τα ηλεκτρικα επι τόπου και θα σου πει τι είναι .να ευχεσαι να είναι το ποτενσιομετρο .θα την γλυτωσεις με 10-20 ευρω συνολικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου