Προς το περιεχόμενο

Keystation 88 es


playel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παίδες μπορείτε να μου πείτε πώς μπορώ να ρυθμίσω την ευαισθησιά του m-audio? Στο manual δεν γράφει κάτι για velocity και δεν μπορώ να βρώ άκρη.Γίνεται να ρυθμιστεί?Και αν γίνεται πώς? Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν θυμάμαι καλά έχει 3 velocity curves πού είναι ''πεθαμένα'' και δεν κάνουν ακριβώς αυτό πρέπει να κάνουν, έτσι ήταν στο Prokeys 88 που είχα.Με αποτέλεσμα το λάθος ''βάρεμα'' των πλήκτρων και να χάνεται η όποια αισθητική στο παίξιμο του μουσικού.

Στο μενού του οργάνου αν υπάρχει η επιλογή vel curv, θα βρεις 3 επίπεδα (low,mid,high).To όργανο είναι σεταρισμένο στο mid. Αν δεν έχει edit vel curv έχω την εντύπωση ότι τα παραπάνω που σου γράφω δεν ισχύουν και όποια velocity/ευαισθησία θα πρέπει να την επεξεργαστείς μέσω του προγράμματο εγγράφης του ήχου σου.

www.sonicspace.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Nordius σε ευχαριστώ για την απάντηση..Πραγματικά δεν γνωρίζω αν έχει edit vel curv.Πειραματίζομαι με το ''advanced functions'' αλλά δεν κατάφερα να βρώ άκρη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου