Προς το περιεχόμενο

jbl m350 προβλημα !!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα συμφορουμιτες !λοιπον να σας πω κι εγω την ιστορια μου ... πριν λιγο καιρο βρηκα μεταχειρισμενα τα εξης ηχεια της jbl και επειδη τα ειχα ξανα ακουσει και μου αρεσαν πολυ τα αγορασα.. στην αρχη ολα καλα ολα ωραια με ειχαν εντυπωσιασει με τα "σκασιματα'' τους και γενικα με το παιξιμο τους .. μετα απο λιγο καιρο αποφασισα να τα βαλω να παιξουν μαζι με κατι proel next 8αρια και διαπιστωσα οτι εχουν μεγαλη διαφορα κυριως στις ψηλες συχνοτητες ΅,τα 8αρια επαιζαν πολυ καλυτερα .. και τωρα προσπαθω να βρω τι φταιει .. μηπως επειδη τα jbl ειναι για μεγαλες εντασεις σε σχεση με τα αλλα στα χαμηλα ακυγονται μουντα ;; μηπως εχουν πειραχτει τα ανταλλακτικα μεσα στα ηχεια και δεν ειναι τα γνησια ;; μηπως απλα ειναι θεμα διαφορετικων ρυθμισεων ;; σας ευχαριστω προκαταβολικα ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα proel και τα jbl έχουν ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά?Σε γενικές γραμμές έχω την εντύπωση οτι είναι λίγο δύσκολο να βρεις 2 εταιρείες και να έχουν ΑΚΡΙΒΩΣ τις ίδιες λεπτομέρειες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου