Jazzjoker Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Ωραιότατο το τεμάχιο και έξυπνο να το «χτίσεις» γύρο από έναν ισοκράτη. Άσε δε που σε κάποιο σημείο- έτσι αμυδρά- μου θύμισες Randy Rhoads 8) με τις ακουστικές σου. Θενξ Τέρρυ. Αυτό που μου κάνει εντύπωση πάντως είναι ότι οι περισσότεροι αναφερθήκατε σε αυτή τη επαναλαμβανόμενη νότα του πιάνου και καθόλου στο σόλο της κιθάρας που παίζει την ίδια νότα και απολύτως καμία άλλη και το οποίο, τώρα που το ξανακούω, είναι και σχόλιο πάνω σε προηγούμενο θρεντ που συζητούσαμε αν μας αρέσουν τα κιθαροσόλα ή τα βαριόμαστε και γιατί. ;D Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Θενξ Τέρρυ. Αυτό που μου κάνει εντύπωση πάντως είναι ότι οι περισσότεροι αναφερθήκατε σε αυτή τη επαναλαμβανόμενη νότα του πιάνου και καθόλου στο σόλο της κιθάρας που παίζει την ίδια νότα και απολύτως καμία άλλη και το οποίο, τώρα που το ξανακούω, είναι και σχόλιο πάνω σε προηγούμενο θρεντ που συζητούσαμε αν μας αρέσουν τα κιθαροσόλα ή τα βαριόμαστε και γιατί. ;D ;D ;D ;D Υποθέτω πως δεν το παρατήρησε κανείς μας ,αναγκαστηκά το ξανακουσα και διαπίστωσα πως ναι ;D, σε άλλες τονικότητες μεν ,αλλά είναι η ίδια νότα ....................μανιτάρι μαγικό ,έξυπνο και συνιστά εν μέρει επιτυχία ως προς το πείραμα ;) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 ;D ;D ;D Υποθέτω πως δεν το παρατήρησε κανείς μας ,αναγκαστηκά το ξανακουσα και διαπίστωσα πως ναι ;D, σε άλλες τονικότητες μεν ,αλλά είναι η ίδια νότα ....................μανιτάρι μαγικό ,έξυπνο και συνιστά εν μέρει επιτυχία ως προς το πείραμα ;) Άμα σου λέω εγώ ότι είναι μελωδία, είναι. ;D Παρεμπιπτόντως η νότα του σόλο (που φυσικά είναι η ίδια μυστήρια και μοναδική νότα που μας ταλαιπωρεί σε αυτό το θρεντ ;D) δεν αλλάζει τονικότητα όπως γράφεις αλλά παίζεται σε διάφορα σημεία της ταστιέρας και σε διαφορετικές οκτάβες ενώ η προσπάθεια έγκειται, παρ' όλη την έλλειψη μελωδικής εναλλαγής, στο να διατηρηθεί κάποιο ενδιαφέρον. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Άμα σου λέω εγώ ότι είναι μελωδία, είναι. ;D Παρεμπιπτόντως η νότα του σόλο (που φυσικά είναι η ίδια μυστήρια και μοναδική νότα που μας ταλαιπωρεί σε αυτό το θρεντ ;D) δεν αλλάζει τονικότητα όπως γράφεις αλλά παίζεται σε διάφορα σημεία της ταστιέρας και σε διαφορετικές οκτάβες ενώ η προσπάθεια έγκειται, παρ' όλη την έλλειψη μελωδικής εναλλαγής, στο να διατηρηθεί κάποιο ενδιαφέρον. Σχώραμε δάσκαλε του κονσερβατορίου ,αλλά αυτό ήθελα να πω με τη λέξη τονικότητα και δεν είχα την ακαδημαική γνώση να το εκφράσω ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Μου άρεσε πολύ!!! www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gskar Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Το κομμάτι εμενα μου φέρνει σε μινιμαλισμό με στοιχεία ιμπρεσσιονισμού (καλά τι λέω ο π@!$ης). Το άκουγα το απόγευμα προσπαθώντας να καταλάβω που πηγαίνει και κάποια στιγμή γυρνάω το κεφάλι μου προς το παράθυρο και βλέπω ένα υπέροχο σύννεφο με φόντο ένα καταγάλανο ουρανό. Τότε όλα ξεκαθάρισαν και το νόημα βγήκε. Τα συγχαρητήρια μου! http://www.youtube.com/user/gskarogiannis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Administrator Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Πολύ καλό! Σπάιρους δις ιζ γιορ γουέι. Γκο ουέστ! Κράτα το ύφος. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Μπράβο Σπύρο πάνω απ όλα θαυμάζω τη φαντασία και τη μουσικότητα που έχεις . Αυτό που θέλει κάποια δουλειά είναι αυτα τα break στα τύμπανα που χαλάνε λίγο τι ροή της μουσικής . ;) Με ένα γκρουβάτο ντράμερ λύνεις όλα τα θέματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Ωραίος ! Υποθέτω οτι θα ξέρεις την one note samba ε ; https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Εγώ δεν θα αναλύσω το One Note, αλλά θα μείνω στο ότι μου άρεσε πολύ και το άκουσα ευχάριστα 2 φορές όλο και 3-4 φορές επιπλέον το πρώτο μέρος πριν μπουν τα drums. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση