Προς το περιεχόμενο

midi για ηλεκτρονικο pad....


Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σας παιδια!εχω το percussion pad τις roland hpd-15 και εχω μια απορια πανω στο θεμα του midi...μπορει οποιος γνωριζει βεβαια να μου πει πως μπορω να συνδεσω το οργανο με pc ωστε να παιζει midi και με ποιο προγραμμα βεβεια γινεται αυτο...δηλαδη να το συνδεσω με καλωδιο midi που εχω σε usb και πανω σε καθε pad να εχω οτι ηχο θελω απο το pc...για δωστε λιγο τα φωτα σας....!!!  :-\ :-\ :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Εν συντομία.

 

Συνδέεις το Midi Out του HPD-15 στο Midi In του PC μέσω του ανάλογου interface και με το ανάλογο πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα του PC με τους ήχους, θα πρέπει να μπορεί να λαμβάνει - ακούει εντολές Midi Note Events, κατά 99% αυτά τα προγράμματα λαμβάνουν τέτοιου είδους πληροφορίες.

 

Αφού τα συνδέσεις, ρυθμίζεις το Midi κανάλι να είναι σωστό - ίδιο και στα δύο (HPD-15 & πρόγραμμα ήχων στο PC) καθώς και τα Midi Note Numbers από το κάθε pad του HPD-15 να ανταποκρίνονται στους ήχους (note numbers) των ήχων του προγράμματος, έτσι ώστε να "ακούει" το πρόγραμμά σου τους διαφορετικούς ήχους του προγράμματος όταν χτυπάς το κάθε pad του HPD-15 ξεχωριστά. Ότι ρυθμίσεις κάνεις στο HPD-15 τις αποθηκεύεις για μελλοντική χρήση.

 

Στο εγχειρίδιο χρήσης του μηχανήματος (σελ. 76 & 77) υπάρχουν οι σχετικές οδηγίες γι'αυτό που ζητάς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σου μανωλη..8α το κοιταξω αυριο το βιβλιαρακι κ οτι απορια εχω ξανα μιλαμε!να σαι καλα φιλε μου! ;)  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου